Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - INFRASTRUCTURA - BACAU: Licitatie de 10 milioane euro - supervizare lucrari extindere retele de apa
BACAU: Licitatie de 10 milioane euro - supervizare lucrari extindere retele de apa
Infrastructura Publicat de Elena Icleanu 18 Iun 2024 17:04
Compania Regionala de Apa Bacau SA va atribui prin licitatie publica un contract de 48,5 milioane de lei (circa 10 milioane de euro) pentru achizitia de servicii de consultanta in implementarea proiectului de dezvoltare a infrastructurii de apa si canalizare din judetul Bacau. Serviciile includ asigurarea de asistenta tehnica pentru managementul proiectului, publicitate si supervizarea contractelor de lucrari, aferente Lotului 1 al proiectului. Durata de implementare a contractului este prevazuta la 39 de luni, iar contractele de lucrari, aflate in diferite faze de executie sau atribuire, vor fi fazate in cadrul Programului Dezvoltare Durabila 2021-2027.
Contractul de finantare pentru "Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Bacau, in perioada 2014-2020" a fost semnat in decembrie 2020 si are o valoare totala de 2,28 miliarde lei (inclusiv TVA).
Potrivit Caietului de sarcini, se vor realiza lucrari de infrastuctura de alimentare cu apa potabila, colectare si epurare a apelor uzate in 41 de UAT-uri din judetul Bacau, respectiv: municipiul Bacau, Balcani, Barsanesti, Beresti Tazlau, Blagesti, Buhusi, Casin, Cleja, Cotofanesti, Darmanesti, Dofteana, Faraoani, Filipesti, Garleni, Gioseni,Hemeius, Letea Veche, Livezi, Luizi Calugara, Magiresti, Magura, Manastirea Casin, Margineni, Moinesti, Nicolae Balcescu, Orbeni, Parjol, Poduri, Racaciuni, Racova, Sarata, Saucesti, Secuieni, Stefan cel Mare, Tamasi, Targu Ocna, Targu Trotus, Traian, Valea Seaca si Zemes.
Pentru a participa la licitatie, ofertantii trebuie sa fi realizat o cifra medie de afaceri in ultimii 3 ani (2021-2023) de cel putin 90 de milioane de lei si sa faca dovada ca, in ultimii 3 ani, a prestat si dus la bun sfarsit servicii similare celor care fac obiectul prezentei achizitii, in unul sau maximum 4 contracte separate, in domeniul infrastructurii de mediu, avand o valoare cumulata de cel putin 40 de milioane de lei (fara TVA).
Termenul-limita pentru primirea ofertelor este stabilit la 17 iulie 2024, ora 15:00.
Va fi selectata oferta cu cel mai bun raport calitate-pret, componenta financiara avand o pondere de 20% in punctaj, iar cea tehnica, de 80%, distribuita astfel: demonstrarea unei metodologii adecvate de implementare a contractului, precum si a planificarii adecvate a resurselor umane si a activitatilor (40%), respectiv experienta personalului angajat in implementarea contractului (40%).
 
ABONARE REVISTEhiltiSISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Arduro
SIGM
CDS
quadratum
leviatan
concelex
strabag nivel 1
MAKITA
konsent
Acvatot 2019
rigips
EDIT-Structural
Ubitech
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
BogArt
noark
viarom
siniat
ERBASU CONSTRUCT
SSAB
ness project

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander