Agenda Constructiilor
Marti, 23 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - ARISTON acceseaza segmentul cladirilor comerciale si industriale, cu brandul Elco
ARISTON acceseaza segmentul cladirilor comerciale si industriale, cu brandul Elco
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Elena Icleanu 24 Mai 2017 15:01
Ariston Thermo Romania, lider al pietei autohtone de centrale termice si boilere electrice, anunta accesarea unui nou segment de piata prin lansarea, la nivel local, a brandului german Elco, achizitionat de grup in urma cu 16 ani. Astfel, incepand din 2017, compania va furniza sisteme destinate aplicatiilor comerciale, industriale sau rezidentiale de mari dimensiuni.
"Pana in acest moment, pe piata din Romania, Ariston era prezent doar cu gama de produse destinate uzului domestic. Dezvoltarea accelerata din ultimii ani a pietei imobiliare pe segmentele de birouri, industrial, comercial si rezidential ne-a determinat sa luam decizia de a aduce pe plan local o gama de produse care sa raspunda cerintelor pe aceste aplicatii. Astfel, din primavara anului in curs, gama noastra de produse include brandul german Elco, cu o traditie de 80 de ani in domeniu", a declarat Catalin Draguleanu, Country Manager al Ariston Thermo Romania.
Gama de produse Elco include cazane in condensare, arzatoare, pompe de caldura, panouri solare, rezervoare, controlere si automatizari, oferind solutii si sisteme de incalzire eficiente pentru spatii comerciale si rezidentiale, pentru toate tipurile de energie: gaz, petrol sau energie regenerabila.
"Gama este foarte variata la nivel international, insa in prezent lansam pe piata din Romania doar cazane ce pot acoperi un necesar de puteri de pana la 7.500 KW. In acest fel, Elco deschide pentru Ariston Thermo Romania oportunitati in segmentul comercial si al aplicatiilor mari, segment in crestere continua in tara noastra", a mai spus Catalin Draguleanu.
Astfel, produsele nou-lansate sunt cazanul mural Thision L Eco (in gama de puteri 70-100-120 KW) si cazanele de pardoseala Trigon XL (de 140-540 KW) si R3400-R3600 (572-1900 KW). Conform datelor Ariston, principalele proiecte vizate sunt cele comerciale, industriale, administrative si rezidentiale, precum cladiri de birouri, centre comerciale, spitale, hoteluri, stadioane, cladiri de apartamente.
***
Elco este subsidiara a Ariston Thermo Group incepand cu anul 2001, fiind una dintre principalele marci europene si germane pentru solutii de incalzire colective si comerciale. Compania ofera solutii de incalzire destinate proiectelor de renovare si modernizare, dar si pentru constructia de cladiri noi, cu aplicatii ce variaza de la apartamente la complexuri comerciale si fabrici industriale mari, avand peste 1,7 milioane de sisteme de incalzire instalate in Europa. Printre proiectele de referinta in care se regasesc solutiile Elco se afla Satul Olimpic din Soci, Perfect Administration Residence din Beijing, Primaria si Opera din Lyon, Satul Olimpic din Beijing, Stadionul Parkstad-Limburg din Kerkrade, Spitalul Sf. Maria din Ludwigshafen, EuroAirport din Basel etc.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMSISECAMhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
konsent
concelex
viarom
BogArt
CDS
leviatan
siniat
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
quadratum
Ubitech
rigips
theda mar
SSAB
EDIT-Structural
strabag nivel 1
SIGM
CONCEPT STRUCTURE
ness project
Acvatot 2019
noark
Arduro

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
econet
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander