Agenda Constructiilor
Marti, 23 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - ARISTON THERMO: Peste 25% din vanzarile companiei provin din Transilvania
ARISTON THERMO: Peste 25% din vanzarile companiei provin din Transilvania
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Elena Icleanu 26 Sep 2019 14:46
Peste 25% din vanzarile anuale ale companiei Ariston Thermo Romania - liderul pietei locale de centrale termice si boilere electrice -, sunt realizate in regiunea Transilvaniei, motiv pentru care conducerea companiei a decis deschiderea unui showroom in Cluj-Napoca, unde sunt disponibile cele mai noi sisteme de incalzire si producere a apei calde din portofoliul companiei, comercializate sub cele trei branduri: Ariston, Chaffoteaux si Elco.
"Cluj-Napoca cunoaste una dintre cele mai dinamice evolutii la nivel de proiecte rezidentiale si comerciale, astfel incat cererea pentru echipamente de incalzit moderne si eficiente creste sustinut. Mai bine de un sfert din vanzarile Ariston provin din Transilvania si suntem increzatori in perspectiva acestei regiuni", a declarat Catalin Draguleanu, Country Manager Ariston Thermo Romania. 
Zona de nord-vest dispune, in prezent, de peste 1,17 milioane de locuinte, majoritatea avand montata o centrala termica. In ultimii trei au fost finalizate aproximativ 30.000 de unitati locative noi in aceasta regiune, aproape 64% dintre acestea fiind localizate in judetul Cluj, potrivit datelor Institutului National de Statistica. Cel mai bun an pentru zona de nord-vest a fost 2018, cand numarul locuintelor finalizate a depasit pragul de 11.000 de unitati. 
Noul showroom este situat pe str. Fabricii nr. 1-3 si dispune de o suprafata de aproape 100 mp. Potrivit Ariston Thermo, spatiul este proiectat cu un design ultra-modern, menit sa puna in valoare tehnologiile inovatoare ale sistemelor de incalzit si producere a apei calde menajere. Centrul de vanzare este realizat in colaborare cu Dumas Instal, partener autorizat Ariston de distributie si service din anul 2011. Acesta este al treilea showroom cu centru de pregatire deschis de Ariston, alaturi de cele din Bucuresti si Medias.
***
Ariston Thermo Romania este filiala locala a companiei italiene Ariston Thermo Group, unul dintre liderii internationali in productia si furnizarea unei game complete de echipamente si servicii destinate incalzirii si producerii de apa calda menajera. Portofoliul de produse este compus din centrale termice murale si de pardoseala, conventionale si in condensare, sub brandurile Ariston, Chaffoteaux si Elco, boilere electrice si indirecte, instanturi pe gaz, aparate de aer conditionat si panouri solare.
Compania a incheiat anul 2018 cu o cifra de afaceri de 48 milioane de euro, in crestere cu 14% fata de nivelul din 2017.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiSISECAMALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
CDS
BogArt
Arduro
Ubitech
theda mar
SIGM
SSAB
EDIT-Structural
strabag nivel 1
concelex
viarom
siniat
MAKITA
konsent
quadratum
rigips
noark
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
ness project

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
econet
ef-de-n
top 500
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander