Agenda Constructiilor
Sambata, 22 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - JETRUN: Piata de centrale termice nu a depasit 80 milioane de euro in 2014
JETRUN: Piata de centrale termice nu a depasit 80 milioane de euro in 2014
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Elena Icleanu 25 Feb 2015 13:59
Furnizorul de echipamente HVAC de inalta eficienta Jetrun EnergoEco estimeaza o crestere de 10% a cifrei de afaceri din acest an, fata de nivelul de aproximativ 1,6 milioane de euro realizat in 2014. Vanzarile societatii s-au majorat, anul trecut, cu aproape 40% comparativ cu 2013. Compania este principalul distribuitor din Romania al echipamentelor termice, de ventilatii si a sistemelor pe baza de cogenerare marca Wolf, ce genereaza circa 80% din vanzarile totale ale Jetrun. In acest an, compania va continua implementarea strategiei si campaniilor de marketing pentru consolidarea marcii Wolf in Romania, precum si procesul de extindere a retelei nationale de distribuitori si service.
Adrian Sarbescu, directorul de vanzari al Jetrun, evalueaza piata locala de centrale termice la circa 80 milioane de euro in 2014, nivel la care se va mentine cel mai probabil si in 2015. "Despre piata centralelor termice nu avem informatii exacte, dar credem ca a existat o stagnare a vanzarilor la nivel national. La nivelul companiei Jetrun, am inregistrat, insa, o crestere a vanzarilor pe segmentul centralelor termice, datorita noilor strategii de marketing aplicate in 2014. Livrarile din domeniul ventilatiilor realizate de firma noastra au regresat in 2014, cand nu am reusit, din pacate, sa contractam niciun proiect important, deoarece contractia pietei constructiilor a impus utilizarea de echipamente cu un nivel calitativ minim", a explicat Adrian Sarbescu.
Potrivit managerului, noile norme europene impuse de legislatia europeana din septembrie 2015 vor incepe sa fie aplicate in Romania din 2016 si vor modifica in totalitate comportamentul pietei locale. Astfel, clientii se vor orienta catre solutiile de centrale in condensare si incalzire in pardoseala, sisteme mult mai eficiente si economice.
***
Jetrun EnergoEco este partenerul local al grupului german Wolf Heiztechnik si reprezentant exclusiv Wolf GmbH pentru tehnologia cogenerarii pe baza de gaz natural si biogaz , insa comercializeaza o gama completa de produse, de la centrale termice si pompe de caldura la unitati de tratare a aerului, turnuri de racire, chillere si sisteme de cogenerare. Printre furnizorii firmei se afla, astfel, Hygromatik GmbH, Apen Group, Galletti - Italia, Teddington GmbH, Cabero GmbH, Maincor GmbH, RC Group, Smartd si Mita - Italia.
 
 
ABONARE REVISTESISECAMhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
quadratum
EDIT-Structural
ness project
ERBASU CONSTRUCT
viarom
leviatan
CDS
strabag nivel 1
noark
theda mar
MAKITA
Acvatot 2019
siniat
rigips
Ubitech
BogArt
konsent
concelex

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
top 500
econet
ROGBC 2016
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander