Agenda Constructiilor
Marti, 23 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - RETTIG a raportat o crestere de 6% a vanzarilor, pe o piata in scadere
RETTIG a raportat o crestere de 6% a vanzarilor, pe o piata in scadere
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Elena Icleanu 15 Ian 2014 14:49
Rettig Romania, subsidiara locala a grupului finlandez Rettig ICC, lider mondial in productia de radiatoare, estimeaza o crestere de 5% a cifrei de afaceri in 2014 comparativ cu anul trecut, cand a consemnat o majorare de 6% fata de nivelul din 2012. Rezultatele pozitive au fost obtinute in contextul unei scaderi pe piata locala de radiatoare tip panou din otel si radiatoare de baie. "Rezultatele pietei de radiatoare din primele opt luni ale anului trecut denota un regres de 6% fata de aceeasi perioada din 2012. Trendul usor descrescator se va mentine pe piata de radiatoare cel mai probabil si in 2014, aceste tendinte fiind determinate de situatia pietei constructiilor, de numarul mic de proiecte noi, precum si de instabilitatea economica la nivelul intregii tari. Din pacate si anul 2013 a fost marcat de intrarea in insolventa a numeroase companii de constructii si instalatii", a declarat Tünde Sándor, director general al Rettig Romania si manager de vanzari si marketing pentru sistemele Purmo Radson si Vogel & Noot, principalele marci din portofoliul firmei.
Conform datelor furnizorului, cele mai importante comenzi din 2013 au fost inregistrate pentru Purmo Pexpenta, prima conducta pentru sisteme de incalzire care are stratul tip bariera de oxigen aflat la mijloc, complet protejat intre doua straturi de polietilena reticulata si care beneficiaza de o garantie unica de 30 de ani. Radiatoarele si sistemele de incalzire prin pardoseala Purmo Radson si Vogel & Noot au fost montate, in 2013, in diferite cladiri de referinta, precum spitale, ansambluri rezidentiale, hipermarketuri, mall-uri si fabrici.
Pentru 2014, Rettig are in vedere lansarea de produse noi, cum ar fi: diverse tipuri de conducte si accesorii de montaj, un radiator inovator tip ventilo-convector, diverse modele de radiatoare de baie etc., ce vor contribui pozitiv la cresterea vanzarilor firmei. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiSISECAMALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Arduro
BogArt
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
strabag nivel 1
theda mar
CDS
siniat
EDIT-Structural
concelex
SIGM
leviatan
rigips
viarom
konsent
Ubitech
ness project
noark
SSAB
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
econet
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander