Agenda Constructiilor
Marti, 23 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - TERAPLAST deschide o subsidiara in Serbia
TERAPLAST deschide o subsidiara in Serbia
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Elena Icleanu 06 Ian 2017 13:51
Grupul Teraplast SA - Bistrita a anuntat constituirea unei societati cu raspundere limitata in Serbia, in scopul extinderii afacerilor pe aceasta piata, ca parte a strategiei companiei de crestere a valorii exporturilor. Noua firma va avea un capital social de 10.000 de euro si va fi reprezentata de actualul director general al Teraplast SA, Alexandru Stanean sau de alte persoane imputernicite de acesta.
Producatorul de tubulatura din plastic si tamplarie din PVC continua, astfel, politica de reorganizare si eficientizare a afacerilor din afara tarii, dupa ce, la finele anului trecut, a anuntat ca va iesi, oficial, de pe piata din Republica Moldova, vanzarile din zona urmand a se derula in mod direct din Romania. "Teraplast va cesiona partenerilor locali partile sociale (51% din capital) detinute in cadrul companiei din Republica Moldova", se arata intr-un comunicat al societatii cu sediul in Bistrita.
Conform datelor Teraplast, vanzarile din Republica Moldova reprezinta sub 1% din cifra de afaceri consolidata a grupului. "Dezvoltarea exporturilor pe toate pietele ramane o componenta importanta a strategiei noastre de business, pe termen mediu, astfel ca vom continua sa ne extindem prezenta pe pietele cu potential", a declarat Alexandru Stanean.
In primele noua luni din 2016, exporturile Teraplast au crescut cu aproximativ 28% fata de perioada similara din 2015, livrarile efectuandu-se in Germania, Austria, Ungaria, Slovenia, Cehia, Slovacia, Italia, Bulgaria, Serbia si Belgia.
Grupul Teraplast activeaza pe pietele de instalatii si amenajari, profile de tamplarie, panouri sandwich si structuri metalice zincate, tamplarie termoizolanta si granule PVC si detine pozitii de top pe o mare parte din aceste piete. Compania a incheiat anul financiar 2015 cu o cifra de afaceri totala de 393,6 milioane de lei (circa 88 milioane de euro), in crestere cu 19,5% fata de nivelul de 329,5 milioane de lei realizat in 2014.
 
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiABONARE REVISTEALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
EDIT-Structural
SSAB
theda mar
leviatan
SIGM
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
concelex
BogArt
rigips
noark
viarom
CDS
siniat
quadratum
MAKITA
strabag nivel 1
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
Arduro
ness project
konsent

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
econet
AICPS_30
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander