Agenda Constructiilor
Joi, 23 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - VIESSMANN a incheiat anul 2020 cu o cifra de afaceri de 40 de milioane de euro
VIESSMANN a incheiat anul 2020 cu o cifra de afaceri de 40 de milioane de euro
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Elena Icleanu 31 Mar 2021 06:52
Viessmann Romania a inregistrat o cifra de afaceri de 40 de milioane de euro in 2020, in contextul in care piata locala de centrale termice s-a inscris pe un trend crescator. In 2021, compania are in vedere majorarea vanzarilor si lansarea de noi produse.
"In anul 2020, piata de centrale termice, a avut o usoara crestere fata de exercitiul financiar precedent, ceea ce constituie o veste buna avand in vedere faptul ca pentru perioada respectiva se estima o stagnare in industria centralelor termice. In Romania, centrul tarii si Capitala sunt zonele cu cel mai ridicat grad de absorbtie a acestor produse. Din punctul nostru de vedere, cele mai bine vandute instalatii au fost centralele murale de apartament, pentru care livrarile s-au plasat pe un trend crescator si au fost foarte bine primite pe piata locala", a precizat Tinca Bettina, Referent Marketing la Viessmann Romania.
Pentru 2021, obiectivele majore ale companiei sunt legate de lansarea de produse noi, mai performante, mai ales in gamele digitalizate, parametrizarea prin internet, promovarea si extinderea noilor game etc. De asemenea, compania isi propune sa contribuie, in continuare, la atingerea tintelor globale de protectie climatica.
"In calitate de producatori, suntem constienti de responsabilitatea noastra cu privire la dezvoltarea de solutii eficiente din punct de vedere energetic si cu un impact ecologic minim. Tot in acest sens, dorim sa avem un rol esential in planul inlocuirii combustibililor fosili cu formele regenerabile de energie. In ansamblu, dorim sa avem un rol activ in schimbarea industriei in care activam. In perceptia noastra, suntem un furnizor de solutii pentru intreaga casa. Prin remodelarea radicala a climatului si confortului inteligent, ne propunem sa cream locuinte pentru generatiile viitoare. Practic, avem in vedere dezvoltarea unor case «sanatoase», a unor orase fara emisii, a unei planete pe care sa merite sa traim. Imbunatatim calitatea vietii in spatiile interioare asigurand furnizarea de apa calda si electricitate, un climat interior adecvat si o buna calitate a aerului, contribuim la reducerea emisiilor de dioxid de carbon in zonele metropolitane si avem o contributie remarcabila la economisirea energiei prin intermediul unor sisteme de incalzire care protejeaza mediul, precum si prin dezvoltarea de sisteme de incalzire si racire eficiente", a mai spus Tinca Bettina.
Viessmann pune un accent constant pe digitalizare, pe care o considera indispensabila pentru atingerea obiectivelor de economisire a energiei. "Practic, dezvoltam produse si servicii digitale pentru a ne extinde activitatea de baza. Investim in noi domenii de afaceri, deoarece nevoile clientilor sunt prioritare pentru noi. Parteneriatul activ este la fel de important pentru firma noastra ca si produsele in sine. Lucrand cu marea noastra retea de parteneri, garantam solutii perfecte, de cea mai buna calitate", a subliniat reprezentanta Viessmann Romania.
***
Grupul Viessmann este unul dintre liderii internationali in producerea sistemelor de incalzire. Compania a fost infiintata in Germania, in anul 1917, de catre Johann Viessmann, si este condusa, in prezent, de prof. dr. Martin Viessmann, nepotul fondatorului. Cifra de afaceri a companiei depaseste doua miliarde euro anual, cu peste 12.000 de angajati. In Romania, grupul este prezent din anul 1998.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMTERAPLASTman and machineVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
MAKITA
BALTIC
viarom
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
FRONTALE
ERBASU CONSTRUCT
hilti
CDS
CELCO 2020
strabag nivel 1
BMI_Icopal
leviatan
rigips
Acvatot 2019
theda mar

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023