Agenda Constructiilor
Miercuri, 29 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - VTS Romania: Inceput de an optimist, cu o evolutie buna a vanzarilor si produse noi
VTS Romania: Inceput de an optimist, cu o evolutie buna a vanzarilor si produse noi
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Elena Icleanu 31 Mar 2022 06:29
Piata instalatiilor de incalzire, climatizare si ventilare se mentine la un nivel ridicat sau chiar urmeaza un trend usor ascendent in aceasta perioada, potrivit lui Cosmin Radulescu, Managing Director la VTS Romania, reprezentanta grupului VTS cu sediul central in Luxemburg si lider global in productia de unitati de tratare a aerului. Potrivit datelor companiei, in 2021, fata de 2020, ofertarea a fost in usoara crestere, VTS Romania inregistrand o majorare de 6% a numarului total de oferte.
"Anul 2021 a fost plin de provocari si situatii incerte cauzate de pandemie si mutarea masiva a angajatilor din birou catre sistemul «home office». Pentru producatorii de centrale de tratare a aerului, zona de birouri reprezinta o componenta importanta in sistemul de vanzari. Cu toate ca dezvoltarea in zona de birouri pare sa fi suferit in 2021, VTS Romania a reusit sa-si mentina un nivel ridicat al cifrei de afaceri in 2021, chiar avand o usoara crestere fata de 2020. Consideram acest nivel ca fiind unul bun, avand in vedere ca, in 2020, VTS Romania a inregistrat cresteri foarte mari, de peste 60%, fata de anii anteriori. Intrucat situatia pandemica pare sa-si piarda din intensitate si in cazul in care investitorii nu vor fi descurajati de alte «provocari», consider ca oportunitatile nu vor scadea in 2022 fata de anii anteriori. Inceputul acestui an ne da o doza de optimism atat prin prisma vanzarilor, cat si a proiectelor in care suntem angrenati", a declarat Cosmin Radulescu.
In contextul cresterii foarte mari a costurilor cu energia, VTS Romania isi orienteaza portofoliul catre solutii eficiente, cum sunt cele cu recuperatoare de caldura. Astfel, compania s-a concentrat, in ultima perioada, pe dezvoltarea centralelor de tratare a aerului eficiente, de tip Ventus Compact (cu montaj in tavan fals sau pe pardoseala). De asemenea, incepand cu 2021 VTS a devenit distribuitor autorizat in Romania al marelui producator italian Clivet, completandu-si oferta cu solutii foarte eficiente de tipul pompelor de caldura, chillerelor, rooftop-urilor, sistemelor VRF etc.
"In aceasta perioada, suntem in discutii avansate de livrari pentru toate produsele comercializare de noi, pentru a fi instalate in obiective importante, cum ar fi: magazine, hoteluri, centre si galerii comerciale, restaurante, spitale, fabrici, birouri, scoli si gradinite, sali de sport, camine culturale, teatre si altele. Suntem prezenti in proiecte pe intreg teritoriul Romaniei, iar uneori ne implicam si in legatura dintre partenerii nostri romani cu celelalte reprezentante VTS din alte tari in care grupul este prezent", a precizat Cosmin Radulescu.
 
 
Noi produse incluse in portofoliu, la inceput de an
In prezent, oferta VTS Romania include produse proprii, fabricate de grupul VTS, precum centralele de tratare a aerului Ventus (Modular, Compact, Compact TOP New* si AHU Heat Pump New*- in pompa de caldura), perdelele de aer Wing si aerotermele Volcano, dar deruleaza si parteneriate cu alti producatori mari, portofoliul fiind completat cu pompe de caldura, chillere, rooftop-uri, ventiloconvectori si sisteme VRF.
"Ne bucuram sa vedem ca, in 2021, toate produsele VTS au ramas la un nivel inalt de vanzare, dar si ca, in urma noului nostru parteneriat cu compania Clivet, incheiat anul trecut, inregistram deja vanzari pe toate categoriile de produse mentionate mai sus", a mai spus managerul VTS Romania.
La inceputul anului 2022, oferta companiei a fost completata cu doua produse noi, respectiv cu sistemele CTA Ventus Compact TOP - solutia optima in cazul spatiilor tehnice de mici dimensiuni si CTA Ventus Heat Pump (in pompa de caldura) - solutia in care compresoarele sunt incluse in corpul CTA-ului.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMRAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
EDIT-Structural
theda mar
concelex
rigips
ERBASU CONSTRUCT
ness project
leviatan
CDS
strabag nivel 1
konsent
siniat
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
Acvatot 2019
viarom
quadratum
Ubitech
noark

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
top 500
top 500
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander