Agenda Constructiilor
Miercuri, 19 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Instalatii Electrice & Automatizari - Alaska Energies isi extinde operatiunile de logistica pe 8.000 mp, in Bucuresti
Alaska Energies isi extinde operatiunile de logistica pe 8.000 mp, in Bucuresti
Instalatii Electrice & Automatizari Publicat de Stelian DINCA 21 Mar 2023 13:49
VGP, furnizor european de spatii logistice si proprietati imobiliare semi-industriale de inalta calitate, a inchiriat peste 8.000 m2 de spatiu logistic, in VGP Park Bucuresti Nord, catre Alaska Energies, una dintre cele mai importante companii de energie regenerabila din Europa. Spatiul va fi folosit de Alaska Energies pentru extinderea operatiunilor sale de logistica, depozitarea si distributia produselor de energie regenerabila, in care sunt lideri de piata: panouri si sisteme solare fotovoltaice, structura sustinere, accesorii.
VGP Park Bucuresti Nord este situat in partea de nord a Bucurestiului. Pozitionat exact la intersectia autostrazii A3 cu soseaua de centura a capitalei, cu acces direct la ambele, este amplasat ideal pentru a asigura accesul facil catre centrul orasului, precum si conexiunea perfecta pentru distributie in jurul Bucurestiului si spre nord, via autostrada A3, catre Ploiesti si Brasov. Localizarea parcului, pe langa beneficiul dat de disponibilitatea fortei de munca din aceasta parte a Bucurestiului, il face ideal pentru companiile active in logistica, comertul electronic si comertul cu amanuntul, fiind totodata o locatie ideala cu acces fluid spre centrul orasului pentru distributia finala (“last mile delivery”). Cladirea ce gazduieste acest nou chirias este certificata prin metoda de evaluare BREEAM, avand clasificarea Foarte Bine.
„Suntem foarte mandri sa primim Alaska Energies in VGP Park Bucuresti Nord si sa le oferim un spatiu care indeplineste cele mai inalte standarde de calitate si sustenabilitate. Alaska opereaza intr-unul dintre segmentele de afaceri cu cea mai rapida crestere din Romania si suntem incantati ca le putem asigura toate conditiile pentru desfasurarea activitatii, intr-o locatie de top”, a declarat Claudia Petre, Leasing Officer, VGP Romania.
“Transferul operatiunilor intr-un sediu mai mare si mai complex este o mutare fireasca in dezvoltarea companiei noastre. Ultimii ani ne-au adus cresteri constante ale cifrei de afaceri, o dovada clara a faptului ca piata romaneasca apreciaza atat produsele, cat si serviciile conexe oferite de specialistii Alaska Energies. Europa se afla, evident, intr-o tranzitie catre energia verde si ne bucuram ca putem sprijini aceasta initiativa si in Romania”, ne spune Matei Neagu, Director Comercial, Alaska Energies Romania.
„As dori sa felicit Alaska Energies si VGP pentru acest nou parteneriat. Suntem mandri sa facem parte dintr-o tranzactie in care atat proprietarul, cat si chiriasul au o viziune similara asupra sustenabilitatii,” a adaugat Emilian Podaru, Crosspoint Real Estate.
Crosspoint Real Estate a fost consilier pe parcursul procesului de inchiriere.
 
hiltiABONARE REVISTESISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
quadratum
EDIT-Structural
leviatan
Ubitech
noark
viarom
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
ness project
concelex
CDS
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
siniat
konsent
theda mar

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander