Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Instalatii Electrice & Automatizari - ATU TECH: Investitii de un milion de euro si crestere de 20% a vanzarilor, in 2021
ATU TECH: Investitii de un milion de euro si crestere de 20% a vanzarilor, in 2021
Instalatii Electrice & Automatizari Publicat de Elena Icleanu 04 Feb 2021 06:39
Magazinul online de sisteme de securitate Atu Tech anunta investitii de un milion de euro in acest an, pentru a sustine dezvoltarea business-ului, si mizeaza pe o crestere de 20% a vanzarilor, dupa ce in 2019 vanzarile companiei au crescut cu 35%, la 58 milioane de lei (12 milioane de euro). Compania continua, astfel, planul de investitii inceput anul trecut, cand a alocat peste doua milioane de euro, ca parte a unei strategii investitionale de 2 ani, menita sa duca business-ul la un alt nivel.
Astfel, in 2021, compania va continua investitiile in noul sediu logistic si in dezvoltarea de software pentru eficientizarea fluxului de lucru. O parte din bugetul de investitii va fi directionat si catre platforma din spatele site-ului si in imbunatatirea constanta a serviciilor pre si post vanzare, pentru a oferi clientilor o experienta completa. Compania va investi si in stocuri mai mari de produse de securitate, pentru a sprijini cererea de astfel de solutii, aflata pe un trend ascendent.
O categorie care va atrage un buget de investitii dedicat o constituie echipamentele Safer, brand propriu Atu Tech, sub care sunt comercializate echipamente de securitate si accesorii, de control acces, camere termale si produse de monitorizare a temperaturii, la o calitate premium si cu un pret accesibil. Safer genereaza, in prezent, 20% din vanzarile totale, compania avand in plan pentru anul acesta diversificarea portofoliului, cu obiectivul de a creste vanzarile de produse proprii.
Deciziile privind valoarea si directionarea investitiilor au la baza o estimare de crestere a vanzarilor cu 20% in 2021.
"In 2021, atuul pe care mizam tine de raportul calitate-pret pentru produsele si serviciile pe care le oferim. Am investit bugete semnificative pentru imbunatatirea experientei clientilor nostri, care incepe la noi in site si se incheie cu instalarea propriu-zisa a echipamentelor", a declarat Sorin Felea, director Atu Tech.
In estimarea de crestere de anul acesta, Atu Tech mizeaza, in primul rand, pe nevoia primara de siguranta a populatiei, transpusa intr-o cerere in crestere.
"In 2021, cele mai cautate produse vor ramane sistemele de supraveghere video. Dezvoltarile tehnologice pe acest segment avanseaza rapid, astfel incat cautam sa avem in portofoliul nostru produse de ultima generatie, la rezolutii mari si cu caracteristici tehnice extrem de utile. Apoi, alte doua categorii de produse cautate sunt sistemele de alarma si automatizarile de porti. Actualmente, trendul de sisteme de alarma wireless si usor de utilizat este unul ascendent, deoarece au devenit mult mai accesibile atat ca pret, cat si ca usurinta in instalare si utilizare. Cu noua generatie de sisteme rezidentiale de alarma wireless, nu e nevoie decat de cateva cunostinte de baza de operare a unei aplicatii mobile pentru a instala cu succes un sistem de alarma", a precizat Sorin Felea.
***
Atu Tech (a2t.ro) este cel mai mare magazin online de sisteme de securitate din Romania, potrivit cifrei de afaceri. Compania, infiintata in 2011, are sediul in Sibiu si a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 9 milioane de euro. Magazinul online comercializeaza peste 4.000 de produse, din categorii precum sisteme de supraveghere video, sisteme de alarma, control acces, automatizari porti, interfoane si videointerfoane, sisteme antiincendiu si de sonorizare, instalatii electrice, retele si telefonie etc. Atu Tech dispune de o retea de peste 600 de instalatori parteneri.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiRAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
noark
Acvatot 2019
leviatan
concelex
CDS
FRONTALE
MAKITA
rigips
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
theda mar
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
quadratum
ness project

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
top 500
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander