Agenda Constructiilor
Vineri, 24 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Instalatii Electrice & Automatizari - ECOBAT Energy este distribuitor oficial al echipamentelor DEYE in Romania
ECOBAT Energy este distribuitor oficial al echipamentelor DEYE in Romania
Instalatii Electrice & Automatizari Publicat de Elena Icleanu 05 Apr 2024 15:03
Ecobat Energy a devenit distribuitor oficial al echipamentelor si instalatiilor Deye in Romania, urmand a asigura si suport post-vanzare pentru acestea. Cu un aganjament financiar de peste 3 milioane de euro pana la acest moment, aceasta colaborare reprezinta o etapa semnificativa in eforturile noastre de a oferi partenerilor nostri acces la tehnologii de varf in domeniul fotovoltaic, au transmis fondatorii Ecobat Energy.
Deye este unul dintre liderii mondiali in productia si dezvoltarea echipamentelor fotovoltaice de inalta performanta, oferind solutii inovatoare si fiabile pentru o gama larga de aplicatii. Prin asocierea cu Deye, Ecobat Energy isi propune sa aduca in Romania tehnologii de ultima generatie in domeniul energiei solare, sustinand astfel tranzitia catre o economie verde si reducerea amprentei de carbon.
"Prin parteneriatul nostru cu Deye, avem oportunitatea de a face pasi importanti in directia unui mediu mai curat si a unei lumi mai sustenabile. Suntem convinsi ca, prin unirea fortelor noastre si prin valorificarea expertizei si pasiunii echipei noastre cu cea a Deye, putem avea un impact semnificativ in industria fotovoltaica din Romania", a declarat Theodoros Ioannidis, director general al grupului Ecobat. 
"Este inca un pas important in consolidarea pozitiei noastre ca lideri in domeniul distributiei de echipamente fotovoltaice. Parteriatul cu producatorul de invertoare si acumulatori este aduce pe langa accesul rapid la echipamente, cu stoc permanent in Romania si o serie suplimentara de beneficii pentru toti actorii din piata de fotovoltaic, inclusiv pentru utilizatorul final: service in Romania, after-sales suport in limba romana si o grantie extinsa de 10 ani pentru toate produsele Deye. Printre echipamentele ce se vor regasi in stocul nostru se afla invertoare hibrid monofazare de 6 kW pana la 12 kW, invertoare hibrid trifazate de 6 kW pana la 50 kW, precum si acumulatori - atat low voltage cat si high voltage. As mentiona si unul dintre echipamentele tip All-in-One, Cabinetul 61,44 kW si, in acelasi timp, containerele cu acmulatori de balansare ce au capacitati de pana la 1MW, fiind utile pentru o gama variata de proiecte/ aplicatii de la spitate si aeroporturi la hale de productie. Ne propunem sa continuam sa fim o sursa de inspiratie si sa colaboram indeaproape cu comunitatea noastra de instalatori si revanzatori pentru a construi impreuna un viitor mai luminos, mai sustenabil, mai verde, mai fotovoltaic", a precizat Daniel Nica, director general Ecobat Energy.
"Ne bucuram sa fim astazi aici, in Bucuresti, in Romania. Suntem recunoscatori pentru eforturile depuse de partenerii si deja, as indrazi sa spun, prietenii nostri de la Ecobat Energy. Apreciem angajamentul si dedicarea echipei Ecobat Energy in acest proiect comun si suntem entuziasmati sa lucram impreuna pentru a aduce solutii inovatoare si eficiente pe piata din Romania. Sa continuam sa colaboram strans si sa facem pasi importanti catre un viitor mai verde si mai durabil", a declarat, la randul sau, Kai Gu, Sales Manager Deye.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUGSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
strabag nivel 1
theda mar
quadratum
ness project
noark
MAKITA
rigips
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
konsent
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
leviatan
siniat
Ubitech
CDS
viarom

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
top 500
top 500
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander