Agenda Constructiilor
Marti, 23 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Instalatii Electrice & Automatizari - PGA Electric se alatura APPCR, asociatia producatorilor de cabluri din Romania
PGA Electric se alatura APPCR, asociatia producatorilor de cabluri din Romania
Instalatii Electrice & Automatizari Publicat de Stelian DINCA 26 Sep 2022 12:35
Un nou jucator important de pe piata romaneasca se alatura Asociatiei Profesionale a Producatorilor de Cabluri din Romania (APPCR), in calitate de membru: compania romaneasca PGA Electric, care a evoluat de la un start-up studentesc, pornit la drum in anul 2000, pentru a distribui becuri in magazinele satesti din Maramures si a evoluat la nivelul unui business integrat in domeniul energetic, cu activitati complexe de productie a cablurilor si echipamentelor electrice.
„Salutam intrarea PGA Electric in APPCR, suntem bucurosi ca o noua companie romaneasca cu un rol major pe piata de profil din tara noastra se alatura organizatiei. Iata o dovada a faptului ca platforma pe care o construim este una consistenta, apreciata de membri nostri. Este un moment mai important ca niciodata in care ne putem demonstra competenta, prin elaborarea de solutii si propuneri consistente pentru a mentine echilibrul furnizarii de servicii in acest domeniu, catre cetatenii tarii, fie persoane fizice, fie organizatii", a declarat domnul Cristian Gheorghe, Presedintele APPCR.
„Unul dintre motoarele cresterii noastre sta in faptul ca suntem permanent conectati la cele mai noi tehnologii din domeniu si integram cu succes cele mai recente inovatii in activitatea noastra zilnica. Din aceasta perspectiva, alaturarea cu singura asociatie profesionala din domeniu existenta in Romania ne ofera posibilitatea unui schimb valoros de experienta si cunostinte cu alti membri, precum si forta necesara pentru a contribui la un viitor solid al energiei, in tara noastra ”, spune domnul Bogdan Bumbuk, CEO PGA Electric.
Activitatea asociatiei urmareste crearea unei punti de dialog intre partile interesate, cu scopul schimbului de expertiza, avand ca obiectiv dezvoltarea durabila a pietei locale de cabluri. Misiunea APPCR este aceea de a proteja, promova si dezvolta interesele producatorilor de cabluri, precum si ale participantilor in industria conexa acestora, din Romania. In acest scop, aceasta reprezinta interesele comune ale membrilor sa in fata autoritatilor nationale, precum si fata de institutiile Uniunii Europene sau de orice alte parti interesate.
 
ABONARE REVISTEhiltiSISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
rigips
theda mar
BogArt
SSAB
SIGM
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
CDS
CONCEPT STRUCTURE
ness project
noark
EDIT-Structural
siniat
quadratum
MAKITA
Arduro
concelex
viarom
Ubitech
Acvatot 2019
konsent

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander