Agenda Constructiilor
Luni, 25 Mai 2020
Home - Stiri - Instalatii Electrice & Automatizari - SCHNEIDER ELECTRIC: Razvan Copoiu este noul vicepresedinte al diviziei industriale
SCHNEIDER ELECTRIC: Razvan Copoiu este noul vicepresedinte al diviziei industriale
Instalatii Electrice & Automatizari Publicat de Elena Icleanu 26 Mar 2012 14:18
Incepand din ultimul trimestru al anului trecut Razvan Copoiu (36 de ani) ocupa functia de vicepresedinte al diviziei industriale din cadrul companiei Schneider Electric Romania, subsidiara autohtona a companiei franceze omonime, specializata in managementul instalatiilor electrice si automatizarilor. Noul manager va conduce si gestiona strategia comerciala pentru piata de industrie, in conformitate cu politica generala a grupului pentru Romania si Republica Moldova. Razvan Copoiu are o experienta de 13 ani in domeniile energetic si industrial, timp in care a ocupat functii precum CEO al companiei Q-Power, director de Vanzari in cadrul Diviziei de Energie a Siemens Romania si manager de dezvoltare al diviziei Hydro Power din cadrul Alstom Romania si Bulgaria. De asemenea, a condus divizia de energie din cadrul RTC Group. Noul vicepresedinte al Schneider Electric Romania a absolvit Universitatea Politehnica din Bucuresti, cu specializarea in Inginerie electrica si calculatoare, studii pe care le-a continuat la École Supérieure d’Électricité din Paris (SUPELEC).
 
Razvan Copoiu, vicepresedinte al diviziei industriale a Schenider Electric: "Ma bucur sa ma alatur echipei din Romania a Schneider Electric si am speranta ca in continuare vom oferi clientilor solutii complete, flexibile si sigure pentru companiile acestora, indiferent de domeniul in care activeaza. Sistemele automatizate, monitorizarea si controlul alimentarii cu energie sunt doar cateva dintre solutiile care, odata implementate, contribuie semnificativ la eficientizarea unei afaceri, contribuind - in acelasi timp - la crearea unui mediu mai curat si ecologic".
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelCOVID-19ALLBIMACAD
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere