Agenda Constructiilor
Miercuri, 29 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Instalatii Electrice & Automatizari - SIGNIFY isi extinde portofoliul de produse de iluminat cu radiatii ultraviolete
SIGNIFY isi extinde portofoliul de produse de iluminat cu radiatii ultraviolete
Instalatii Electrice & Automatizari Publicat de Elena Icleanu 26 Iun 2020 05:35
Signify, lider mondial in domeniul iluminatului, isi mareste capacitatea de productie si isi extinde portofoliul de produse cu radiatii ultraviolete (UVC). Compania isi utilizeaza cei 35 de ani de expertiza in iluminatul cu UVC pentru a raspunde cererii in crestere pentru echipamente de dezinfectare a aerului si suprafetelor.
Prin aceste masuri, Signify contribuie la siguranta membrilor societatii, aflate in proces de adaptare la o noua normalitate. Iluminatul cu radiatii UVC reprezinta o metoda eficienta de dezinfectare, fapt validat recent de cercetarile desfasurate de un laborator de testare de la Universitatea Boston, care demonstreaza ca expunerea la o sursa de lumina UV distruge virusul Covid-19 in cateva secunde. Aceste rezultate sunt cruciale in contextul actual, cand organizatiile se afla in cautarea unor metode care sa le permita reluarea activitatii in conditii de siguranta.
Noua gama de dispozitive Signify cu UVC include corpuri de iluminat si cabine, cu o aplicabilitate variata.
"Am lansat 12 categorii de dispozitive de iluminat cu UVC, concepute special pentru dezinfectia aerului, obiectelor si suprafetelor. Aceste produse se adreseaza mai multor segmente de consumatori - de la birouri, scoli, sali de sport, magazine, depozite, pana la mijloace de transport in comun", a declarat Harsh Chitale, directorul Diviziei de Solutii Digitale Signify.
O parte din noua serie de produse este destinata dezinfectarii in profunzime a suprafetelor din birouri, scoli, toalete. Acestea sunt echipate cu senzori si comenzi care asigura functionarea dispozitivelor numai in absenta oamenilor si animalelor. Alte produse includ corpuri de iluminat cu UVC mobile si independente, care pot fi transportate pentru igienizarea camerelor de hotel sau a spatiilor publice, precum trenurile sau autobuzele.
Pentru sterilizarea obiectelor, Signify prezinta o gama de cabine cu UVC, usor si rapid de folosit. Aceste echipamente sunt destinate birourilor si sediilor institutionale, avand capacitatea de a dezinfecta in doar cateva secunde obiecte precum ecusoanele, telefoanele, laptopuri, genti sau portofele. Mai mult, pot fi utilizate in magazine pentru igienizarea articolelor probate, returnate sau chiar a ochelarilor. 
 
Achizitie a companiei olandeze Germicidal Lamps & Applications
Signify achizitioneaza activele companiei olandeze Germicidal Lamps & Applications (GLA), expert in sectorul echipamentelor de iluminat pentru dezinfectia aerului si a suprafetelor, completandu-si astfel oferta de produse.
"Activele si cunostintele preluate de la GLA ne vor ajuta sa acceleram planul de dezvoltare a unor sisteme de dezinfectare cu radiatii UVC. Intentionam sa facem aceste echipamente disponibile la nivel global cat mai curand", a declarat Paul Peeters, directorul Diviziei de Solutii Digitale Signify Europe.
Corpurile de iluminat specializate in dezinfectia aerului pot fi utilizate chiar si atunci cand exista oameni prezenti in incapere, fiind echipate cu protectie, cat si instalate la o inaltime care impiedica expunerea la sursa de lumina cu UVC. Datorita circulatiei naturale, tot aerul din spatiile inchise ajunge sa fie dezinfectat prin iradierea cu UVC, fiind in felul acesta potrivit pentru utilizarea in scoli, birouri, sali de sport, centre comerciale si zone intens circulate. 
Signify este lider in sectorul lampilor UVC si s-a aflat in fruntea tehnologiei UV timp de 35 de ani, cu un istoric de solutii inovative. Dispozitivele Signify cu UVC sunt proiectate, instalate si utilizate in conformitate cu instructiuni specifice de siguranta si fabricate in urma unor procese industriale atent controlate.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMman and machinehiltiTERAPLASTVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
CDS
strabag nivel 1
MAKITA
FRONTALE
viarom
leviatan
BALTIC
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
BMI_Icopal
leviatan
CELCO 2020
rigips
Acvatot 2019

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023