Agenda Constructiilor
Sambata, 20 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - Color Smart: Afaceri de 4 milioane euro si peste 60 de proiecte, realizate in 2022
Color Smart: Afaceri de 4 milioane euro si peste 60 de proiecte, realizate in 2022
Izolatii & Finisaje Publicat de Stelian DINCA 24 Nov 2022 13:39
Proiectele realizate in 2022 de Color Smart, unic importator si distribuitor in Romania si Republica Moldova al brandurilor premium si premium plus Novacolor, Color Smart si Pittsburgh Paints, s-au ridicat la peste 1 milion de euro. Valoarea acestora reprezinta un sfert din cifra de afaceri a companiei, estimata la 4 milioane de euro pentru anul in curs.
„Anul acesta am realizat aproximativ 60 de proiecte la cheie, care s-au ridicat la o valoare totala de peste 1 milion de euro si care au inclus atat materialele necesare, cat si realizarea efectiva a decorarii la cheie. Am avut locatii unde doar materialele achizitionate au ajuns la 70.000 euro, iar impreuna cu serviciile de aplicare au depasit 100.000 de euro. Serviciile de proiecte realizate la cheie sunt tot mai cerute, tinand cont ca multi dintre cei ce trec pragul showroomului Color Smart isi gasesc cu greutate echipe de specialisti care stiu sa aplice vopselele decorative pretentioase”, a declarat Catalina Trupsor, fondator si CEO Color Smart.
Color Smart a investit inca de anul trecut intr-o scoala proprie destinata formarii de aplicatori profesionisti – Academia Novacolor, in incercarea de a raspunde cerintei aparute in piata odata cu cresterea organica anuala a segmentului de amenajari interioare, crestere ce a fost de 10-15%, in ultimii ani.
„Am facut tot posibilul pentru a creste, evalua si dezvolta echipe de aplicatori, astfel incat in 2022 am reusit sa formam cativa maestrii care sa poata livra la cheie orice proiect de amenajare interioara sau exterioara. Ne propunem sa continuam formarea aplicatorilor pentru a reusi sa oferim clientilor nostri servicii complete – de la consultanta in alegerea produsului, in estimarea bugetului, pana la lucrarile de amenajare propriu-zise. Acest lucru ne da garantia ca proiectele clientilor nostri vor fi livrate la nivelul de calitate dorit”, a explicat Catalina Trupsor.
In portofoliul Color Smart se regaseste o gama larga de servicii ce pot fi achizitionate de catre clienti, de la materiale si accesorii, la servicii de consultanta sau la proiecte la cheie realizate cu echipele sale de aplicatori.
Printre cele mai semnificative proiecte realizate de Color Smart in 2022 se numara amenajarea unei sali de sport de 700 mp in Cluj, pentru care s-a folosit micro cimentul Wall2Floor, un sistem mineral foarte modern, care inlocuieste gresia si faianta. Realizarea acestuia a presupus o investitie de peste 100.000 de euro si a fost nevoie de o echipa numeroasa de specialisti, tinand cont ca aplicarea acestui material se poate realiza doar cu profesionisti extrem de calificati. Implementarea acestuia a durat 2 luni si a presupus coordonarea tuturor actiunilor tehnice pentru realizarea unei amenajari corecte si aplicarea efectiva a produselor.
Un alt proiect realizat de echipa de profesionisti Color Smart, fara aportul carora lucrarea nu ar fi fost executata la nivelul de performanta cerut de client, a fost amenajarea unei resedinte din Bacau. Pentru aceasta s-au folosit finisaje metalice, iar aplicatorii au obtinut un decor sofisticat si plin de eleganta. Investitia s-a ridicat la aproximativ 120.000 de euro.
De pe lista proiectelor impresionante realizate in acest an de catre Color Smart, nu putea lipsi amenajarea unui spatiu comercial in Alba-Iulia, proiect care s-a ridicat la o valoare de aproximativ 110.000 de euro. Specialistii au folosit unul dintre produsele cele mai la moda, care ofera un aspect de beton, din gama cimenturilor - Archi+Big - si au obtinut un stil industrial demn de admirat.
Si exteriorul unei vile din Snagov a fost transformat de profesionistii Color Smart, cu ajutorul vopselei decorative Intosil, speciala pentru exterioare, la care s-a adaugat vopseaua oxidanta de exterior Ironic, cu ajutorul carora au reusit sa creeze o fatada in stil industrial, cu o nota de antic. Valoarea proiectului s-a ridicat la aproximativ 100.000 de euro si a fost finalizat in 45 de zile.
Nu in ultimul rand un bloc din Bucuresti, aflat in partea de Nord a Capitalei, a apelat la serviciile Color Smart si doar achizitia de materiale pentru interior s-a ridicat la circa 90.000 de euro. Dezvoltatorii au decis sa puna accent pe calitatea finisajelor si au selectat vopsele lavabile premium ecologice, antibacteriene si anti mucegai, care se bucura de o rezistenta foarte mare in timp. Lucrarile au inceput in ianuarie 2022 si vor fi finalizate pana in Craciun.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMABONARE REVISTERAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
Ubitech
leviatan
ness project
viarom
Acvatot 2019
noark
siniat
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
concelex
strabag nivel 1
theda mar
CDS
quadratum
MAKITA

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
top 500
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander