Agenda Constructiilor
Vineri, 31 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - CONDURARU GRUP: Piata hidroizolatiilor se inscrie pe un trend ascendent
CONDURARU GRUP: Piata hidroizolatiilor se inscrie pe un trend ascendent
Izolatii & Finisaje Publicat de Elena Icleanu 19 Sep 2016 11:25
Piata locala a hidroizolatiilor se inscrie pe un trend ascendent, in linie cu sectorul constructiilor, printre impedimente aflandu-se, inca, dificultatile de creditare si sistemele de finantare, potrivit opiniei lui Ciprian Conduraru, General Manager al companiei Conduraru Grup Construct, din Bucuresti. "Consideram ca toate segmentele pietei de constructii sunt in crestere, cu mici retineri din partea unor dezvoltatori atunci cand sunt luate in calcul creditele bancare, sistemele de finantare etc.", a declarat reprezentantul companiei.
Societatea este antreprenor de specialitate in realizarea sistemelor integrale de hidroizolatii in constructii civile sau industriale, avand in portofoliul de clienti antreprenori generali sau beneficiari, alaturi de care a participat la finalizarea diverselor proiecte de hidroizolatii si termo-hidroizolatii pentru infrastructura, suprastructura sau proiecte de reabilitare.
Conform datelor companiei, Conduraru Grup a realizat, in ultima perioada, sistemele de termo- si hidroizolatii ale teraselor (necirculabile, circulabile si balcoane) aferente corpului C din cadrul Aeroportului Aurel Vlaicu, din Baneasa, proiect derulat in subantrepriza pentru compania UTI Construction. De asemenea, societatea a aplicat aproximativ 8.000 mp de sisteme complete de hidroizolatie a teraselor circulabile si necirculabile din ansamblul Cubic Residence, a realizat sistemul de hidroizolatie a acoperisului salii de sport din cadrul Clubului Sportiv Dinamo Bucuresti, precum si la ansamblurile rezidentiale RED House, contractate in subantrepriza de la dezvoltatorul Apulum '94.
Societatea Conduraru Grup Construct este furnizor si aplicator autorizat al marcilor Bauder, General Membrane Tegola, Apla Fabryo si Soprema. "Avand, in acest fel, sustinerea marilor producatori de membrane si sisteme pentru hidroizolatii, incercam sa raspundem prompt si sa onoram fiecare termen contractual pentru fiecare beneficiar in parte, investind in dezvoltarea companiei prin angajarea de personal specializat, prin achizitia de utilaje etc. Astfel, societatea dispune de o logistica proprie desfasurarii in conditii optime a activitatii", a explicat Ciprian Conduraru.
Pentru mai multe informatii, accesati www.hidroizolatii-conduraru.ro
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMVideoConfAC-iulTERAPLASThiltiman and machine
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
BMI_Icopal
CELCO 2020
MAKITA
leviatan
FRONTALE
viarom
rigips
BALTIC
leviatan
strabag nivel 1
CDS
Ubitech
Acvatot 2019
theda mar
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023