Agenda Constructiilor
Sambata, 10 Iunie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - DELTA STUDIO isi muta tot mai multe operatiuni in zona digitala
DELTA STUDIO isi muta tot mai multe operatiuni in zona digitala
Izolatii & Finisaje Publicat de Elena Icleanu 27 Mar 2020 06:40
Delta Studio, furnizorul de sisteme pentru amenajari interioare, isi desfasoara peste 60% din activitate in sistem remote. In paralel, compania lucreaza la implementarea unui sistem de consiliere video, care este in curs de finalizare, si care va oferi in timp real imagini cu produsele si solutiile expuse in showroom.
 
"Perioada actuala reprezinta o adevarata provocare, prin distanta fizica pe care o impune intre persoane. Pe de alta parte, este o si perioada in care conectivitatea online aduce impreuna oamenii si permite continuarea activitatilor si proiectelor. La Delta Studio, am investit mult in ultimii ani in digitalizarea ofertei si a serviciilor oferite. In acelasi timp, am investit in crearea de stocuri semnificative pentru produsele oferite, astfel incat putem sa onoram majoritatea comenzilor in aceasta perioada", a declarat Dragos Bonea, directorul general al Delta Studio.
 
In raspuns fata de situatia creata de Covid-19, strategia companiei Delta Studio presupune crearea unui mediu de lucru sigur pentru angajatii sai si interactiunea in conditii de maxima siguranta cu clientii, facilitand relationarea online si colaborarea la distanta.
 
"Pentru protectia angajatilor, peste 60% din activitatea companiei se desfasoara in sistem remote, iar punctele de lucru au un acces limitat si sunt igienizate in mod constant. Activitatea fizica a fost limitata la punctele in care sunt asigurate conditii stricte de igiena. Depozitul central al companiei functioneaza in circuit inchis, livrarile fiind asigurate in regim extern, cu respectarea normelor actuale de siguranta", precizeaza Dragos Bonea.
 
Clientii sunt incurajati sa se documenteze si sa lanseze comenzi online, folosind site-ul companiei, unde gasesc toate informatiile despre produse, inclusiv stocurile disponibile.
 
Regulamentul Delta Studio in cazul prezentei in showroom impune cateva reguli noi, conjuncturale, precum programari mult mai rare si cu respectarea cu strictete a tuturor recomandarilor autoritatilor.
 
"In showroom-ul principal, cu o suprafata de 4.000 mp, vor fi acceptati maximum 5 clienti simultan, iar in toate celelalte puncte cate un singur client. Mastile de protectie vor fi purtate obligatoriu, iar la intalnire vor participa doar persoane care nu prezinta simptome de raceala. Distanta minima de 2 metri va fi asigurata intre client si consilier, concomitent cu dezinfectarea la interval de o ora a tuturor suprafetelor expuse contactului direct", se arata in regulamentul Delta Studio.
 
In aceasta perioada, compania Delta Studio asigura livrarea gratuita a tuturor comenzilor, indiferent de valoare, restrictionand accesul clientilor pentru ridicarea directa a produselor.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulman and machinevailanthiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
MAKITA
CDS
viarom
grundfos
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
rigips
theda mar
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
FRONTALE
leviatan
BALTIC
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023