Agenda Constructiilor
Luni, 02 Octombrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - Etex Building Performance: Andrei Popa, numit Director General pentru regiunea SEE
Etex Building Performance: Andrei Popa, numit Director General pentru regiunea SEE
Izolatii & Finisaje Publicat de Stelian DINCA 29 Mar 2023 14:05
Etex Building Performance (Siniat si Promat Romania), producator de sisteme de gips-carton, tencuieli si gleturi si parte a Grupului Etex, unul dintre cei mai mari producatori de materiale de constructii si pionier in domeniul constructiilor usoare, isi continua povestea de crestere si anunta numirea lui Andrei Popa in functia de Director General Romania & SEE region.
Andrei are o vasta experienta in domeniu. Country Sales Manager Romania & SEE region in ultimii 4 ani , Andrei Popa este alaturi de companie din 2003. Absolvent al Politehnicii din Bucuresti, a activat in domeniul vanzarilor de la intrarea sa pe piata muncii incepandu-si cariera in compania Lafarge.
“Energic si pasionat, orientat catre evolutie si succes, Andrei Popa va ajuta Etex sa-si consolideze parteneriatele si sa-si extinda prezenta in regiune contribuind la cresterea profitabilitatii afacerii noastre. Numirea lui in functia de Director General Romania & SEE marcheaza inceputul unui capitol de dezvoltare pentru marcile Siniat si Promat din cadrul Etex ”, a declarat Robert Boroszko, Regional Lead CEE.
“Sunt incantat sa preiau acest rol in cadrul unui grup in continua crestere si perfectionare. Obiectivul nostru comun este sa continuam sa ne consolidam pozitia de producator de materiale de constructii sustenabile in SEE si sa oferim partenerilor nostri materiale si solutii de construire cat mai usor de pus in opera, care sa ofere un mediu de lucru si de locuit cat mai sigur si confortabil prin performante tehnice superioare” a spus Andrei Popa, Director General Romania & SEE region.
Pentru Etex, succesul nu se limiteaza la performanta financiara. Pentru Etex succesul se reflecta mai ales in capacitatea de a atrage si de a pastra alaturi cei mai competenti si talentati oameni de pe piata muncii, de a construi o echipa orientata catre dezvoltare permanenta in cadrul careia oamenii sa se simta apreciati, respectati si motivati.
Misiunea lui Andrei Popa este de a accelera cresterea companiei si de a exporta modelul de business al Etex pe noi piete, o prioritate in cadrul grupului. Andrei Popa si-a luat in primire noul mandat pe data de 01 Martie 2023.
 
ALLBIMhiltiVideoConfAC-iulALLBIMman and machine
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
BALTIC
FRONTALE
leviatan
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
grundfos
rigips
strabag nivel 1
theda mar
MAKITA
viarom
CDS
CONCEPT STRUCTURE
noark
Ubitech

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
BA 2023
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica