Agenda Constructiilor
Sambata, 22 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - MODIMOROM: Majorare cu 9,2% a incasarilor obtinute anul trecut
MODIMOROM: Majorare cu 9,2% a incasarilor obtinute anul trecut
Izolatii & Finisaje Publicat de Elena Icleanu 01 Feb 2016 10:01
Compania Modimorom Cons - Brasov, specializata in executia de pardoseli, a raportat o crestere de 9,2% a cifrei de afaceri din 2015, fata de nivelul de circa 8,4 milioane de lei consemnat cu un an in urma, in contextul in care piata sistemelor de pardoseli s-a inscris pe un trend usor ascendent. Conducerea firmei estimeaza o noua majorare si pentru 2016. "In anul care tocmai a inceput avem in vedere, ca de fiecare data, o crestere a activitatii, punand accent in special pe calitate. Consideram ca, in decursul timpului, calitatea si seriozitatea vor reprezenta factorii decisivi in contractarea unor lucrari", a declarat Gigi Costin, administratorul societatii.
In 2016, Modimorom Cons continua lucrarile la doua proiecte importante demarate anul trecut, ce vizeaza executia de drumuri si platforme din beton rutier la Autobaza Tursib din Sibiu, precum si realizarea de pardoseli din beton cu cuart, in cadrul fabricii de cabluri si sisteme electrice Prysmian - Slatina. Printre proiectele realizate in 2015 de companie se afla turnarea de sape si de beton rutier la statia de epurare Azomures, executia de pardoseli din beton cu cuart, din rasina epoxidica antistatica si din beton la noua fabrica de componente electrice pentru industria auto Polycontact - Ocna Sibiului, precum si alte lucrari similare la IFM Electronic - Sibiu, la noua fabrica Pirelli din Slatina etc. Pardoseli din beton au fost executate inclusiv pentru centrele comerciale Severin si Auchan Deva.
"In general, clientii isi formeaza decizia de achizitie pe baza unui raport calitate-pret cat mai avantajos. Cred ca in anii urmatori va creste exponential utilizarea de vopseluri sau rasini epoxidice pentru realizarea de pardoseli, deoarece au o rezistenta ridicata si un aspect vizual placut. De asemenea, textura variaza de la mat la lucios, iar culorile sunt diversificate", estimeaza Gigi Costin.
Din punct de vedere al preturilor, administratorul Modimorom este de parere ca, in 2016, costurile cu materiile prime vor creste usor, ceea ce ar putea majora preturile practicate de producatorii si montatorii de sisteme de pardoseli.
In prezent, Modimorom dispune de utilaje moderne si performante, capacitatea tehnica de turnare si finisare a pardoselilor ajungand pana la 2.500 mp pe zi.
 
hiltiABONARE REVISTEALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
viarom
quadratum
Acvatot 2019
strabag nivel 1
concelex
CDS
CONCEPT STRUCTURE
konsent
ness project
ERBASU CONSTRUCT
noark
theda mar
MAKITA
EDIT-Structural
BogArt
siniat
Ubitech
rigips

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ef-de-n
top 500
top 500
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander