Agenda Constructiilor
Sambata, 19 Octombrie 2019
Teraplast 2019
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - MODIMOROM: Majorare cu 9,2% a incasarilor obtinute anul trecut
MODIMOROM: Majorare cu 9,2% a incasarilor obtinute anul trecut
Izolatii & Finisaje Publicat de Elena Icleanu 01 Feb 2016 10:01
Compania Modimorom Cons - Brasov, specializata in executia de pardoseli, a raportat o crestere de 9,2% a cifrei de afaceri din 2015, fata de nivelul de circa 8,4 milioane de lei consemnat cu un an in urma, in contextul in care piata sistemelor de pardoseli s-a inscris pe un trend usor ascendent. Conducerea firmei estimeaza o noua majorare si pentru 2016. "In anul care tocmai a inceput avem in vedere, ca de fiecare data, o crestere a activitatii, punand accent in special pe calitate. Consideram ca, in decursul timpului, calitatea si seriozitatea vor reprezenta factorii decisivi in contractarea unor lucrari", a declarat Gigi Costin, administratorul societatii.
In 2016, Modimorom Cons continua lucrarile la doua proiecte importante demarate anul trecut, ce vizeaza executia de drumuri si platforme din beton rutier la Autobaza Tursib din Sibiu, precum si realizarea de pardoseli din beton cu cuart, in cadrul fabricii de cabluri si sisteme electrice Prysmian - Slatina. Printre proiectele realizate in 2015 de companie se afla turnarea de sape si de beton rutier la statia de epurare Azomures, executia de pardoseli din beton cu cuart, din rasina epoxidica antistatica si din beton la noua fabrica de componente electrice pentru industria auto Polycontact - Ocna Sibiului, precum si alte lucrari similare la IFM Electronic - Sibiu, la noua fabrica Pirelli din Slatina etc. Pardoseli din beton au fost executate inclusiv pentru centrele comerciale Severin si Auchan Deva.
"In general, clientii isi formeaza decizia de achizitie pe baza unui raport calitate-pret cat mai avantajos. Cred ca in anii urmatori va creste exponential utilizarea de vopseluri sau rasini epoxidice pentru realizarea de pardoseli, deoarece au o rezistenta ridicata si un aspect vizual placut. De asemenea, textura variaza de la mat la lucios, iar culorile sunt diversificate", estimeaza Gigi Costin.
Din punct de vedere al preturilor, administratorul Modimorom este de parere ca, in 2016, costurile cu materiile prime vor creste usor, ceea ce ar putea majora preturile practicate de producatorii si montatorii de sisteme de pardoseli.
In prezent, Modimorom dispune de utilaje moderne si performante, capacitatea tehnica de turnare si finisare a pardoselilor ajungand pana la 2.500 mp pe zi.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ghid_proiectareLicente bimACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 146 (Octombrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere