Agenda Constructiilor
Marti, 31 Ianuarie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - SAINT-GOBAIN incepe recrutarile pentru noua linie de productie de la Turda
SAINT-GOBAIN incepe recrutarile pentru noua linie de productie de la Turda
Izolatii & Finisaje Publicat de Stelian DINCA 05 Dec 2022 16:30
Saint-Gobain Romania a dat startul campaniei de recrutare pentru noua fabrica de placi de gips-carton de la Turda, care va deveni operationala in cel de-al doilea trimestru al anului 2023.
Noua fabrica, o investitie de aproximativ 45 de milioane EUR, va dispune de cea mai avansata tehnologie in domeniu, cu linii performante si automatizate, oferindu-le viitorilor angajati un mediu de lucru modern, cu conditii de lucru la standarde ridicate.
Pentru Saint-Gobain, a produce local inseamna a produce sustenabil, iar noua investitie, cat si investitiile anterioare realizate in Romania, contribuie la scaderea semnificativa a amprentei de carbon, atat prin intermediul solutiilor oferite ce ajuta la imbunatatirea eficientei energetice a cladirilor, cat si prin reducerea transportului din alte tari, ceea ce sustine obiectivul Grupului de a atinge nivelul de zero emisii nete de carbon pana in 2050.
Prin aceasta investitie, Saint-Gobain isi reafirma misiunea si angajamentul de a sustine comunitatile din care face parte, fiind o companie internationala, dar si multi-locala, pe deplin integrata in pietele in care activeaza pentru a le sustine vitalitatea economica si a contribui la construirea unei lumi mai echitabile si mai durabile, deschise si antrenante.
Saint-Gobain ofera o diversitate de locuri de munca, cu perspective solide de viitor si parcursuri profesionale variate, mobilitatea in cadrul Grupului fiind promovata si incurajata in toate tarile in care compania este prezenta, reusind sa raspunda asteptarilor tuturor generatiilor.
Candidatii vor avea ocazia de a se alatura unui Grup orientat spre inovare, care se angajeaza sa decarbonizeze pietele industriale si de constructii. Compania ofera un mediu de lucru favorabil dezvoltarii profesionale, punand accent pe bunastare si incurajarea performantei.
Anul acesta, Saint-Gobain Romania a primit certificarea „Angajator de Top” din partea Top Employers Institute, pentru al 6-lea an consecutiv, datorita conditiilor de munca excelente oferite angajatilor sai, remarcandu-se, in special, pe aspectele care ii unesc pe angajati si ii apropie, creand astfel un sentiment de apartenenta in cadrul organizatiei.
In prezent, compania recruteaza pentru o gama larga de posturi, precum operatori de productie, excavatoristi, operatori foreza, mecanici, electricieni, stivuitoristi si sefi de schimb, printre numeroasele beneficii oferite numarandu-se asigurari private de viata si sanatate, tichete de masa, tichete cadou, prime de sarbatori, prime de vacanta, indemnizatie de transport s.a.
„Saint-Gobain si-a luat angajamentul de a sustine comunitatile locale, un exemplu fiind crearea de locuri de munca, continuand totodata productia autohtona durabila. Cererea in crestere de pe piata din Romania, cat si din tarile Europei Centrale si de Est, ne-a determinat sa investim in sporirea capacitatii de productie a fabricilor noastre, pentru ca solutiile sustenabile Saint-Gobain sa poata deservi cat mai multi consumatori”, a spus Smarandita Schnel, Director Resurse Umane, Saint-Gobain Romania.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
man and machineALLBIMTERAPLASTMESENBURGVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A ap─ârut editia
NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2022!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 171 (Noiembrie-Decembrie 2022)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
FRONTALE
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
BALTIC
leviatan
CELCO 2020
strabag nivel 1
BMI_Icopal
leviatan
rigips
hilti
viarom
Ubitech
MAKITA

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023