Agenda Constructiilor
Luni, 20 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - URSA a lansat un serviciu pentru alegerea corecta a sistemului de izolatie
URSA a lansat un serviciu pentru alegerea corecta a sistemului de izolatie
Izolatii & Finisaje Publicat de Stelian DINCA 15 Apr 2020 12:20
In plina perioada de izolare, URSA Romania lanseaza serviciul „Izolez destept”, un program inovativ de sustinere a performatei energetice in constructii, disponibil online la adresa https://www.izolezdestept.ro.
Prin acest nou serviciu, unic pe piata interna de izolatii, URSA Romania isi propune in primul rand sa ia contact direct cu clientii sai finali, pentru a le cunoaste nevoile si pentru a le putea oferi cele mai bune solutii de izolare, adaptate la necesitatile si exigentele fiecaruia. Accesand programul „Izolez destept”, clientii pot obtine cele mai performante produse URSA in conditii de pret foarte convenabile. De asemenea, tot in cadrul acestui serviciu, cei interesati beneficiaza de consultanta gratuita, calculul necesarului de materiale izolante, instructiuni pentru un montaj corect si livrare avantajoasa pentru proiectele eligibile.
„Izolez destept este, inainte de toate, un demers de educare a potentialilor clienti - explica Sorin Pana, director comercial URSA Romania. Este un serviciu de consultanta gratuita, pe care il oferim celor care proiecteaza sau construiesc, pentru a-i ajuta in primul rand sa inteleaga ce inseamna o izolare eficienta. Astfel, clientii vor putea alege solutiile optime de izolare pentru proiectele lor, iar noi ramanem alaturi de ei pentru a le oferi cele mai avantajoase conditii comerciale si de livrare pentru solutiile alese.
Astazi, nimeni nu se mai indoieste de necesitatea de a termoizola o constructie, in schimb toata lumea termoizoleaza la fel. S-a impamantenit o reteta - celebrii 10 cm la fatada, 10 cm la acoperis - si toata lumea izoleaza asa in virtutea inertiei, folosind, din pacate, cel mai adesea si cele mai ieftine produse. Termoizolatia oricum nu se vede, merge orice, nu are rost s-o luam pe cea mai scumpa - cam asa gandesc din pacate foarte multi, nerealizand ca tocmai in felul acesta fac o cheltuiala inutila. Lipsa de performanta energetica a constructiei ii va afecta pe termen lung, caci vor plati facturi mult mai mari pentru incalzire si climatizare, pe intreaga durata de viata a spatiului respectiv. Prin programul „Izolez destept”, dorim sa ajutam clientii sa acceseze mai usor si mai convenabil produse mai performante, sa crestem calitatea izolatiilor folosite si sa ii facem pe beneficiari sa constientizeze ca a izola mai bine inseamna beneficii concrete pe termen lung. Izolarea nu e un moft, izolarea e o necesitate” - concluzioneaza Sorin Pana, oarecum in ton cu invatamintele amare ale perioadei pe care o traversam.
Noul serviciu URSA se adreseaza oricarui tip de proiect, indiferent daca e mic sau mare, indiferent daca e o constructie noua sau o reabilitare si indiferent daca e vorba de o casa, de un spatiu logistic, de productie, ferma, crama, atelier, hala industriala sau alt tip de spatiu. Cei interesati pot accesa programul „Izolez destept cu URSA” prin platforma online gazduita la adresa https://www.izolezdestept.ro.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulman and machineTERAPLASTALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
rigips
ERBASU CONSTRUCT
BMI_Icopal
strabag nivel 1
theda mar
FRONTALE
CDS
CELCO 2020
BALTIC
viarom
MAKITA
leviatan
Ubitech
hilti

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023