Agenda Constructiilor
Marti, 18 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ADR Nord-Vest: Finantare pentru 200 de contracte in valoare de peste 2 miliarde lei
ADR Nord-Vest: Finantare pentru 200 de contracte in valoare de peste 2 miliarde lei
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 21 Mar 2018 17:36
Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest anunta atingerea unui numar rotund si consistent de contracte de finantare semnate prin REGIO (Programul Operational Regional) 2014-2020: 204. Valoarea totala a acestor contracte de finantare semnate in Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest se apropie de 2 miliarde lei, mai exact 1,96 miliarde, iar valoarea totala nerambursabila este de 1,76 miliarde lei.
Mai mult de jumatate dintre contractele de finantare semnate de catre beneficiarii publici si privati au fost destinate mediului de afaceri, prin proiectele depuse pe Axa 2 - Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii, in cadrul Prioritatii de investitii 2.1.A - Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri - Microintreprinderi si in cadrul Prioritatii de investitii 2.2 - Sprijinirea crearii si extinderea capacitatilor avansate de productie si dezvoltarea serviciilor. Astfel, pana in acest moment s-au semnat un numar de 148 de contracte destinate mediului privat. Urmatoarea categorie importanta de contracte de finantare, ca numar, este reprezentata de proiectele care pun in valoare patrimoniul cultural si natural al regiunii Nord-Vest - peste 20, urmata de reabilitari termice si drumuri judetene.
Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest a venit si va veni in sprijinul beneficiarilor de contracte de finantare semnate prin organizarea unor sesiuni de instruire organizate pentru implementarea corecta a proiectelor castigatoare. Sesiunile de instruire sunt legate de aspecte importante privind desfasurarea implementarii proiectelor, precum managementul si monitorizarea, achizitiile publice in cadrul proiectului, managementul financiar al proiectului si Manualul de identitate vizuala REGIO 2014 - 2020.
 
ABONARE REVISTEALLBIMSISECAMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
siniat
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
Ubitech
EDIT-Structural
concelex
CONCEPT STRUCTURE
viarom
CDS
Acvatot 2019
ness project
konsent
theda mar
quadratum
leviatan
strabag nivel 1
noark

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
econet
AICPS_30
top 500
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander