Agenda Constructiilor
Joi, 04 Iunie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ALPHA GREEN, noua solutie de finantare pentru locuinte eficiente energetic
ALPHA GREEN, noua solutie de finantare pentru locuinte eficiente energetic
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 20 Iun 2018 10:00
Alpha Bank Romania lanseaza „Alpha Green”, noua solutie de finantare care ofera costuri de finantare scazute pentru cumpararea, construirea sau renovarea unei case. „Alpha Green” este atestata de Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi (RoGBC) si ofera rate ale dobanzilor reduse, cheltuieli cu utilitatile scazute si oportunitatea de a va bucura de o casa sanatoasa si mai placuta.
Alpha Bank Romania satisface necesitatile celor interesati sa investeasca in eficienta energetica si sa sporeasca gradul de sustenabilitate al propriilor locuinte. Banca doreste sa contribuie la dezvoltarea suplimentara a pietei locuintelor verzi, recunoscand ca avantaje responsabilitatea sociala si de mediu a locuintelor de inalta calitate si eficiente din punct de vedere energetic, care sunt construite si operate in mod sustenabil, oferind beneficii pentru sanatate, confort si bunastare.
„Alpha Green” satisface necesitatile celor care doresc sa investeasca intr-un viitor sustenabil, urmand tendintele existente la nivel european. Alpha Bank Romania sprijina nu doar construirea cladirilor, ci si modernizarea si eficienta celor existente, cu scopul de a contribui in mod activ la dezvoltarea unui nou segment de locuinte eficiente din punct de vedere energetic. Parteneriatul nostru cu Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi (RoGBC) si acordul nostru de sustinere a misiunii sale consolideaza actiunile pe care le promovam in mod constant in sprijinirea protectiei mediului", a declarat Dl. Cristian Dragos, Vicepresedinte Executiv Retail, Alpha Bank Romania.
„RoGBC doreste sa creeze un model exemplar de dezvoltare sustenabila in Romania, asigurandu-se ca locuintele verzi sunt o sursa de sanatate, siguranta, confort, inovatie si dezvoltare economica. Parteneriatul nostru cu Alpha Bank Romania demonstreaza ca finantarea responsabila poate oferi resursele necesare pentru construirea sau achizitionarea unei case sustenabile”, a declarat D-na EC. Dr. Monica Ardeleanu, Director Executiv al Consiliului Roman pentru Cladiri Verzi (RoGBC).
Programul de atestare a cladirilor verzi „GREEN HOMES by RoGBC” doreste sa realizeze cele mai ambitioase obiective stabilite pentru 2020, referitoare la eficienta energetica in Uniunea Europeana, precum construirea unor cladiri cu consum energetic aproape egal cu zero, respectand principiile de sustenabilitate esentiale pentru cresterea calitatii vietii rezidentilor, precum sporirea confortului, sanatatii si sustenabilitatii.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMTeraSteelACADCOVID-19C4E FORUM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere