Agenda Constructiilor
Joi, 29 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ALPHA GREEN, noua solutie de finantare pentru locuinte eficiente energetic
ALPHA GREEN, noua solutie de finantare pentru locuinte eficiente energetic
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 20 Iun 2018 09:00
Alpha Bank Romania lanseaza „Alpha Green”, noua solutie de finantare care ofera costuri de finantare scazute pentru cumpararea, construirea sau renovarea unei case. „Alpha Green” este atestata de Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi (RoGBC) si ofera rate ale dobanzilor reduse, cheltuieli cu utilitatile scazute si oportunitatea de a va bucura de o casa sanatoasa si mai placuta.
Alpha Bank Romania satisface necesitatile celor interesati sa investeasca in eficienta energetica si sa sporeasca gradul de sustenabilitate al propriilor locuinte. Banca doreste sa contribuie la dezvoltarea suplimentara a pietei locuintelor verzi, recunoscand ca avantaje responsabilitatea sociala si de mediu a locuintelor de inalta calitate si eficiente din punct de vedere energetic, care sunt construite si operate in mod sustenabil, oferind beneficii pentru sanatate, confort si bunastare.
„Alpha Green” satisface necesitatile celor care doresc sa investeasca intr-un viitor sustenabil, urmand tendintele existente la nivel european. Alpha Bank Romania sprijina nu doar construirea cladirilor, ci si modernizarea si eficienta celor existente, cu scopul de a contribui in mod activ la dezvoltarea unui nou segment de locuinte eficiente din punct de vedere energetic. Parteneriatul nostru cu Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi (RoGBC) si acordul nostru de sustinere a misiunii sale consolideaza actiunile pe care le promovam in mod constant in sprijinirea protectiei mediului", a declarat Dl. Cristian Dragos, Vicepresedinte Executiv Retail, Alpha Bank Romania.
„RoGBC doreste sa creeze un model exemplar de dezvoltare sustenabila in Romania, asigurandu-se ca locuintele verzi sunt o sursa de sanatate, siguranta, confort, inovatie si dezvoltare economica. Parteneriatul nostru cu Alpha Bank Romania demonstreaza ca finantarea responsabila poate oferi resursele necesare pentru construirea sau achizitionarea unei case sustenabile”, a declarat D-na EC. Dr. Monica Ardeleanu, Director Executiv al Consiliului Roman pentru Cladiri Verzi (RoGBC).
Programul de atestare a cladirilor verzi „GREEN HOMES by RoGBC” doreste sa realizeze cele mai ambitioase obiective stabilite pentru 2020, referitoare la eficienta energetica in Uniunea Europeana, precum construirea unor cladiri cu consum energetic aproape egal cu zero, respectand principiile de sustenabilitate esentiale pentru cresterea calitatii vietii rezidentilor, precum sporirea confortului, sanatatii si sustenabilitatii.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMhiltiABONARE REVISTERAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
top 500
top 500
rigips
FRONTALE
concelex
strabag nivel 1
noark
viarom
leviatan
Ubitech
CDS
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
MAKITA
quadratum
top 500

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander