Agenda Constructiilor
Marti, 21 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ARISTON THERMO: Controlul de la distanta preferat la sistemele smart home
ARISTON THERMO: Controlul de la distanta preferat la sistemele smart home
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 29 Oct 2018 12:14
Conceptul de casa inteligenta a devenit o tendinta tot mai prezenta in ultimii ani si in Romania. Dorinta de a controla de la distanta, prin intermediul telefonului, gradul de confort din locuinte ii determina pe romani sa aleaga echipamente pentru casa care le permit sa faca acest lucru. Ariston Thermo Romania, liderul pietei de centrale termice si boilere electrice, mizeaza pe o crestere accelerata in urmatorul an a achizitiilor de centralele termice care pot fi controlate de la distanta.
Sistemul Ariston NET, prin care centrala termica poate fi controlata de la distanta, a fost lansat pe plan local in urma cu doi ani, fiind compatibil cu toate modelele de echipamente de incalzire Ariston fabricate dupa anul 2013. In plus, in 2017 a fost lansata si centrala Alteas ONE, produsul de top al gamei ONE, care este echipata in mod standard cu dispozitivul Cube si modulul de conectare la internet.
„Deoarece toate activitatile cotidiene ne solicita foarte mult timp, este previzibil ca echipamentele care ne inconjoara vor fi dotate constant cu imbunatatiri tehnologice, cu scopul de a ne conferi un plus de confort in fiecare zi. Asadar, pentru a veni in intampinarea tuturor nevoilor clientilor nostri, Ariston continua sa-si upgradeze constant produsele si functiile, inclusiv la nivelul aplicatiei Ariston NET”, a declarat Catalin Draguleanu, Country Manager Ariston Thermo Romania.
Noile dispozitive si functii integrate in Ariston NET optimizeaza functionarea echipamentului in raport cu preferintele si programul utilizatorului. Programarea orara, controlul temperaturii, raportul de consum lunar sau notificarile sunt parti componente ale tehnologiei, create cu scopul de a aduce un plus de confort clientului si de a permite scaderea costurilor de utilizare si intretinere cu pana la 25%. Totodata, anul acesta, aplicatia Ariston NET este imbunatatita cu un nou dispozitiv, Cube S NET, ce poate prelua starea vremii direct de pe internet, pentru a adapta temperatura interioara la valori optime.
Ariston NET permite incalzirea locuintei de la distanta si pregatirea apei calde menajere in momentul ales de utilizator, singura conditie fiind o conexiune wireless la internet a device-ului pe care este instalata aplicatia. De asemenea, cu ajutorul aplicatiei se poate dezvolta un sistem de incalzire care sa gestioneze controlul temperaturii din casa de pana la 6 zone diferite si, totodata, pot fi controlate sistemele de incalzire si producere a apei calde menajere din mai multe locatii.
Despre Ariston Thermo Romania
Ariston Thermo Romania este filiala locala a companiei italiene Ariston Thermo Group, unul dintre liderii internationali in productia si furnizarea unei game complete de echipamente si servicii destinate incalzirii si producerii de apa calda menajera.
Angajamentul Ariston Thermo privind eficienta energetica este exprimat prin lansarea constanta de noi solutii bazate pe surse regenerabile de energie, cum ar fi sistemele solare si pompele de caldura, precum si prin imbunatatirea eficientei produselor traditionale (boilere sau centrale termice), dar si prin investitiile in noi proiecte.
Portofoliul de produse Ariston Thermo Romania este compus din centrale termice murale si de pardoseala, in condensare, boilere electrice si indirecte, instanturi pe gaz, aparate de aer conditionat si panouri solare, sub brandurile Ariston, Chaffoteaux si Elco.
 
ALLBIMTERAPLASTman and machineVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
BALTIC
leviatan
MAKITA
strabag nivel 1
leviatan
rigips
BMI_Icopal
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
FRONTALE
theda mar
CDS
Ubitech
hilti
ERBASU CONSTRUCT
viarom
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023