Agenda Constructiilor
Marti, 02 Iunie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - BIHOR: Investitie de 7 milioane euro in noul Parc Stiintific si Tehnologic
BIHOR: Investitie de 7 milioane euro in noul Parc Stiintific si Tehnologic
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 06 Aug 2019 07:00
Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest a decis, in urma evaluarii tehnice si financiare, ca proiectul „Infiintare Parc Stiintific si Tehnologic Bihor” intruneste conditiile de punctaj si intra in urmatoarea faza, precontractuala.
,,Este o reusita importanta pentru judetul nostru si as dori sa felicit intreaga echipa care a lucrat la pregatirea acestui proiect complex. Asteptam finalizarea tuturor procedurilor si includerea proiectului nostru pe lista proiectelor finantabile pentru a putea semna contractul de finantare. Consiliul Judetean pune la dispozitie terenul pe care se va construi cladirea Parcului Stiintific si Tehnologic si va asigura co-finantarea acestui proiect”, a declarat Ioan Mang, vicepresedintele Consiliului Judetean Bihor.
Conform ghidului solicitantului, dupa evaluarea tehnico-financiara, in urmatoarea etapa, organismul intermediar, ADR NV va solicita Consiliului Judetean Bihor si partenerilor sai - Parcuri Industriale Bihor si Universitatea din Oradea - documentele precontractuale.
Parcul Stiintific si Tehnologic Bihor se infiinteaza in scopul utilizarii rezultatelor activitatilor de cercetare si aplicarii tehnologiilor avansate in economie si in scopul cresterii participarii institutiilor de invatamant superior acreditate si a unitatilor de cercetare - dezvoltare in procesul de dezvoltare economico-sociala prin stiinta si tehnologie. Conform descrierii functionale, cladirea Parcului va avea regim de inaltime parter plus doua etaje si o suprafata desfasurata de 5.417.78 mp. Aceasta va fi dotata cu mobilier si echipamente de cercetare specifice laboratoarelor propuse.
Valoarea totala a proiectului se ridica la aproximativ 7 milioane euro, sursa de finantare pentru infiintarea Parcului fiind Programul Operational Regional 2014 - 2020.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
C4E FORUMTeraSteelACADALLBIMCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere