Agenda Constructiilor
Marti, 18 Februarie 2020
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - BORSA: 20 milioane euro pentru constructie telegondola si partie olimpica de schi
BORSA: 20 milioane euro pentru constructie telegondola si partie olimpica de schi
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 20 Mai 2019 15:57
Presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, prezent la Gala Ambasadorilor, eveniment desfasurat in cadrul celei de-a V-a editii a ”Zilelor Maramuresului – Haida, hai in Maramures” a multumit tuturor celor care au ales sa fie alaturi de Consiliul Judetean Maramures la aceasta sarbatoare frumoasa, atat prin prezenta, cat si prin implicare, si a amintit buna colaborare care exista intre institutia judeteana si administratiile locale. Alaturi de seful administratiei judetene, pe scena a urcat si primarul orasului Borsa, Sorin Ion Timis, pentru a face un anunt extrem de important pentru comunitatea pe care o conduce si pentru Maramures.
”Primarul orasului Borsa, Ion Sorin Timis se lupta de ceva vreme cu una dintre cele mai mari investitii in domeniul turismului, constructia telegondolei si a partiei de la Borsa, un proiect blocat si despre care multa vreme am crezut ca nu va mai putea fi reluat niciodata. Insa, printr-o politica ingenioasa a Ministerului Turismului si un ajutor extrem de important oferit de secretarul de stat in Ministerul Turismului, borseanul Bogdan Tomoiaga, acest proiect devine realitate. Stiu ca maramureseanul nostru, Bogdan Tomoiaga a muncit din greu pentru ca noi sa facem acum acest anunt, respectiv obtinerea a peste 20 de milioane de euro pentru reconstructia telegondolei si realizarea partiei olimpice. In ceea ce-l priveste pe primarul Ion Sorin Timis, acesta se angajeaza ca, intr-un an de zile, lucrarile sa fie si finalizate, mai ales ca are din partea Ministerului Turismului, proaspat adus din Bucuresti, avizul pentru aceasta investitie, respectiv suma alocata de Guvernul Romaniei. Speram ca saptamana viitoare sa avem parte de vizita ministrului Turismului in judetul Maramures pentru semnarea contractului si demararea lucrarilor”, a precizat presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea.
Ion Sorin Timis (primar Borsa): ”Partia olimpica din Borsa va fi singura de acest fel din Romania”
Edilul din Borsa, Ion Sorin Timis a precizat, la randul sau, ca este o zi importanta pentru comunitatea pe care o conduce, Borsa primind o investitie extrem de importanta din partea Ministerului Turismului, o alocare de peste 20 de milioane de euro pentru constructia telegondolei si a unei partii olimpice, singura din tara de acest gen. Este vorba despre o telegondola de 8 locuri si o partie de schi de talie olimpica, cu o lungime de 2.850 de metri, o capacitate de transport de 1800 de persoane pe ora, dotata cu instalatie de zapada artificiala, nocturna atat pentru antrenamente, cat si pentru organizarea de concursuri nocturne. ”Acest lucru a fost posibil pentru ca a muncit o echipa din cadrul Primariei Borsa, timp de cinci ani de zile, dar si cu sprijinul presedintelui Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea. Avem speranta ca, din anul 2021, sa se schize la Borsa pe cea mai frumoasa partie din tara”, a conchis primarul orasului Borsa, Sorin Ion Timis.
 
allbimTeraSteelghid_proiectareACAD

Autentificare

lafargeholcim_awards
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 148 (Ianuarie-Februarie 2020)
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere