Agenda Constructiilor
Sambata, 06 Iunie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - BRICO DEPÔT: Lansare nou catalog cu solutii pentru lucrari de constructii
BRICO DEPÔT: Lansare nou catalog cu solutii pentru lucrari de constructii
Oportunitati & Comunicate Publicat de DTP 23 Iul 2018 19:10
· In noul catalog Brico Depot, profesionistii si pasionatii de bricolaj pot descoperi produsele  potrivite pentru o #LucrareCuBaietii
· Noul catalog este disponibil in magazinele Brico Depot, dar si pe website sau prin aplicatia Brico Depot
 
Brico Depot Romania, parte a Kingfisher plc, companie internationala de amenajari interioare, lanseaza noul catalog cu solutii complete si echipamente pentru orice tip de lucrari de constructii, potrivite pentru o #LucrareCuBaietii. Pentru ca intr-un nou proiect, prietenii sunt intotdeauna gata sa dea o mana de ajutor. #LucrareCuBaietii nu este doar despre a face treaba, este despre a trezi mesterii din noi si a-i aduce impreuna.
Indiferent de proiectul planificat pentru acest an, profesionistii si pasionatii de bricolaj au la dispozitie o gama variata de materiale de constructii, betoniere, sisteme inteligente pentru acoperis, dar si game noi de usi de interior si exterior, vopsele si tencuieli sau solutii practice pentru baie si bucatarie.
Catalogul este valabil in perioada 21 iulie - 16 august si este disponibil in magazinele Brico Depot, dar si pe website sau prin aplicatia Brico Depot.
 
Materialele de constructii - primul pas spre crearea unei case mai bune
Fiecare dintre noi dorim sa locuim intr-o casa buna. De aceea, alegerea materialelor de constructii si a finisajelor reprezinta un aspect esential pentru ca locuinta sa fie confortabila, usor de intretinut si primitoare. Indiferent de proiectul in lucru - constructie, renovare sau reparatie, in noul catalog Brico Depot clientii au la dispozitie o gama complexa de materiale de constructii de calitate: polistiren, placi de gips carton, adezivi, tencuieli, vopsele, vata de sticla, mortar, ciment, caramizi, sipci, dar si diverse produse conexe.
Noile solutii de izolatii din polistiren vin in ajutorul clientilor care doresc o casa mai eficienta din punct de vedere energetic. Rapid si usor de instalat, gamele de polistiren de la Brico Depot sunt tratate cu substante ignifuge, fiind concepute atat pentru fatade ventilate, interior sau pentru izolarea termica a acoperisurilor, peretilor si planselor.
Clientii pot opta, de asemenea, pentru echipamente si unelte simplu de utilizat in orice proiect de constructii: de la produse complexe, de dimensiuni mai mari, precum betoniere cu coroana de fonta, roabe metalice sau derulator tambur cu 4 prize Schuko si protectie pentru copii, pana la unelte foarte utile precum gletiere, mistrii, galeti si canciocuri.
 
Sisteme complete pentru acoperis
Noul catalog Brico Depot le propune clientilor solutii inteligente de protectie a locuintei impotriva capriciilor vremii. Acoperisurile din tigla metalica reprezinta alegerea ideala, deoarece sunt disponibile in dimensiuni variate si tratate anticoroziv. In plus, pot fi adaptate preferintelor clientilor in materie de culori, care pot opta pentru culori diverse: maro, rosu, corai, mahon sau maro mat.
De asemenea, in noul catalog clientii gasesc sisteme practice de drenaj, placi de tabla zincata sau sindrile bituminoase in forme hexagonale, de solzi sau dreptunghiulare, adaptate pentru orice proiect.
 
Un chip nou pentru casa - ferestre cu protectie UV si usi cu coeficient de transfer fonic
Orice proiect de amenajare a locuintei are nevoie de o transformare vizibila atat la exterior, cat si la interior. Ferestrele PVC cu dubla deschidere sunt realizate din sticla termoizolatoare si asigura protectie la razele ultraviolete. In plus, vin cu o garantie profil intre 7-10 ani, in functie de model.
In noul catalog, clientii care doresc o transformare completa a casei, pot opta pentru usi de interior si exterior din PVC care sunt rezistente la razele ultraviolete si nu isi schimba culoarea. De asemenea, toate usile din PVC au un coeficient de transfer fonic intre 50-55 dB, sunt dotate cu 2 garnituri de etansare si ofera o garantie profil intre 7-10 ani, in functie de model.
 
Noi proiecte pentru bucatarie si baie
Noile game de chiuvete de bucatarie ofera o zona de lucru multifunctionala, astfel incat spatiul este folosit eficient. Conceputa special pentru spatii mici sau inguste, gama de chiuvete Romesco include accesorii care nu trebuie sa lipseasca din bucatarie: tocator, strecuratoare, suport de tacamuri si uscator de vase. Fiecare accesoriu a fost proiectat inteligent, pentru a se potrivi perfect si a putea fi glisat pe marginea dubla a chiuvetei in multe configuratii diferite.
De asemenea, clientii au la dispozitie in noul catalog Brico Depot solutii functionale pentru baie, adaptate pentru orice spatiu: lavoare si piedestale, vase WC, cabine de hidromasaj sau mobilier de baie.
Pe langa aceste solutii, Brico Depot le ofera clientilor diverse posibilitati de plata, printre care si achitarea produselor in rate, prin intermediul institutiilor financiare partenere. Cardul Brico Depot aduce o serie de avantaje semnificative, precum 90 de zile pentru returul produselor fara bon fiscal, facturare rapida si livrarea produselor achizitionate acasa, conform regulamentului.
Catalogul Brico Depot este disponibil in magazine, pe website, la adresa https://www.bricodepot.ro/catalog/, si prin aplicatia Brico Depot.
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
bluebeamCOVID-19TeraSteelC4E FORUMACAD
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere