Agenda Constructiilor
Marti, 04 August 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - CBRE: Piata spatiilor de coworking din Capitala include 40 de locatii cu 70.000 mp
CBRE: Piata spatiilor de coworking din Capitala include 40 de locatii cu 70.000 mp
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 05 Dec 2019 15:40
CBRE, lider pe piata de consultanta imobiliara, a consiliat operatorul de spatii flexibile Regus in deschiderea celui de-al 12-lea centru, in proiectul Sun Business Center, aflat in incinta centrului comercial Sun Plaza. Decizia Regus vine in intampinarea cererii de spatii flexibile pe care companiile din jumatatea nordica a orasului o manifesta, pentru a oferi o alternativa angajatilor care locuiesc in zona de sud, ponderea lor fiind estimata la 50% din totalul personalului.
Noul centru de birouri flexibile inaugurat de Regus in Sun Plaza ocupa o suprafata de 1.050 de metri patrati si a fost deschis publicului in luna mai a acestui an, oferind atat birouri individuale cu lumina naturala, cat si un extins spatiu de coworking, phone booth pentru convorbiri telefonice linistite si sali de intalnire. Sun Regus Center se adreseaza companiilor cu sediul in nordul Bucurestiului, care vor sa ofere o alternativa de lucru pentru angajatii care locuiesc in sud, precum si companiilor mici si mijlocii cu birouri in zona de sud, aflate in cautarea unui spatiu de birouri de calitate superioara.
„La aproape sase luni de la inaugurare, ne bucuram sa vedem ca Sun Regus Center atrage atat companii din zona de nord, precum si businessuri din vecinatatea proiectului. Avem clienti a caror activitate necesita prezenta in sud si care asteptau un spatiu modern de clasa A, cu servicii incluse, in aceasta parte a orasului. De la deschidere, ne-au trecut deja pragul companii din domenii diverse, precum IT&C, productie, turism, retail si e-commerce”, a declarat Ramona Predescu (Iacob), Country Manager IWG (International Workspace Group), companie care detine brandul Regus.
IWG a intrat pe piata locala in anul 1999, cu marca Regus, un pionier pe aceasta nisa, iar in 2018 a lansat in Romania si Spaces, ambele fiind branduri de spatii de lucru flexibile, gandite pentru a mari productivitatea si creativitatea, dedicate companiilor si start-up-urilor. CBRE si IWG au derulat impreuna pana acum sapte proiecte de inchiriere de noi spatii pentru Regus si Spaces, cu o suprafata totala de peste 15.000 de metri patrati, care pot acomoda circa 1.500 posturi de lucru.
„In ultimul an, am observat un interes ridicat pentru birourile flexibile aflate in zona de sud a Bucurestiului. Discutam cu mai multe companii care au sediul in nordul orasului, dar tin cont de faptul ca peste 50% dintre angajati locuiesc in jumatatea sudica si incearca sa le ofere mai multe optiuni pentru spatiile de lucru”, a afirmat Vlad Damian, Head of Advisory & Transaction Services, Investor Leasing, CBRE Romania.
Noul centru Regus beneficiaza de imediata apropiere a magazinelor si serviciilor din Sun Plaza, avand totodata acces direct din centrul comercial catre magistrala de metrou M2, care leaga rapid Sun Plaza de huburile de birouri din Piata Victoriei, Aurel Vlaicu si Pipera, precum si de marile universitati din zonele Piata Romana si Universitate.
„Piata spatiilor flexibile si de coworking din Bucuresti s-a extins rapid in ultimii ani, astfel incat avem peste 40 de spatii care ocupa o suprafata totala de circa 70.000 de metri patrati, conform datelor CBRE Research. Exista numeroase optiuni in aproape toate zonele Capitalei, cu pachete de servicii si bugete diferite si vedem cum tot mai multe companii ofera angajatilor ocazia de a salva timp, lucrand mai aproape de casa si fiind in acelasi timp parte dintr-o comunitate de business”, a adaugat Vlad Damian.
 
COVID-19AUTODESKallbimTeraSteelVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
elmas 2017
CELCO 2020
ssab ag antrepriza generala
Acvatot 2019
rigips

Parteneri

HABITAT
hilti
C4E FORUM
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
AHK 2018
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere