Agenda Constructiilor
Duminica, 21 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - CC: Autorizare preluare FRIGOTEHNICA de catre platforma ROCA
CC: Autorizare preluare FRIGOTEHNICA de catre platforma ROCA
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 09 Iul 2018 16:14
Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Platforma ROCA SA preia companiile Frigotehnica SRL si Eco Clima Industrial SRL.
Platforma ROCA SA, infiintata in anul 2017, este o platforma de investitii si management dedicata finantarii companiilor romanesti aflate in dificultate (financiara, de crestere sau de succesiune). Portofoliul companiei include societatea S-Karp INC SRL, ce are ca obiect principal de activitate comertul cu ridicata de imbracaminte si incaltaminte.
Frigotehnica SRL a fost infiintata in anul 1991 si are ca domeniu principal de activitate lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat. Frigotehnica SRL este un furnizor integrat din punct de vedere tehnologic pentru proiecte la cheie in domeniul solutiilor de racire, realizand inginerie de proiect, managementul proiectelor, logistica proiectului, instalarea si punerea in functiune, monitorizarea, intretinerea si service-ul. Frigotehnica SRL detine controlul unic asupra companiei Eco Clima Industrial SRL.
Eco Clima Industrial SRL are ca obiect principal de activitate lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat. Eco Clima Industrial SRL este profilata in proiectarea, executia si montajul echipamentelor si instalatiilor frigorifice, oferind solutii complexe si complete de refrigerare (comerciale si industriale).
Autoritatea de Concurenta a analizat aceasta operatiune si a constatat ca nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romaneasca sau pe o parte substantiala a acesteia, in special prin crearea sau consolidarea unei pozitii dominante. Decizia Consiliului Concurentei va fi publicata pe site-ul institutiei dupa eliminarea informatiilor confidentiale.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ness project
MAKITA
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
SSAB
Arduro
EDIT-Structural
quadratum
Ubitech
Acvatot 2019
rigips
CDS
SIGM
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
concelex
konsent
strabag nivel 1
viarom
BogArt
noark
siniat

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander