Agenda Constructiilor
Marti, 19 Noiembrie 2019
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - CC: Autorizare preluare Somaco Grup Prefabricate de catre HOLCIM (Romania)
CC: Autorizare preluare Somaco Grup Prefabricate de catre HOLCIM (Romania)
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 02 Oct 2019 18:42
La data de 2 octombrie a.c., Consiliul Concurentei a anuntat printr-un comunicat ca a autorizat tranzactia prin care Holcim (Romania) SA preia Somaco Grup Prefabricate SRL.
Holcim (Romania) SA, parte a grupului LafargeHolcim, este specializata in producerea cimentului si betoanelor. Grupul LafargeHolcim este activ in peste 70 de tari, in principal in domeniul producerii de materiale de constructii – ciment, agregate, beton si asfalt.
In prezent, grupul LafargeHolcim detine in Romania doua fabrici de ciment, in Campulung (jud. Arges) si in Alesd (jud. Bihor), o statie de macinare si trei terminale de ciment la Turda (jud. Cluj), Roman (jud. Iasi) si Bucuresti, 15 statii ecologice de betoane, trei statii de agregate si doua statii de lianti speciali.
Somaco Grup Prefabricate SRL opereaza cinci fabrici de materiale prefabricate din beton in Teius, Timisoara, Targoviste, Buzau si Roman, precum si o fabrica destinata productiei de BCA (beton celular autoclavizat) in Adjud.
Ca urmare a evaluarii efectelor concentrarii economice, Consiliul Concurentei a constatat ca operatiunea propusa nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romaneasca sau pe o parte substantiala a acesteia si nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurential normal.
Decizia va fi publicata pe site-ul autoritatii nationale de concurenta, dupa eliminarea informatiilor cu caracter confidential.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADghid_proiectareLicente bim

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 146 (Octombrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere