Agenda Constructiilor
Miercuri, 17 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - CC: Dedeman si Element Industrial pot construi cele trei depozite logistice din Ilfov
CC: Dedeman si Element Industrial pot construi cele trei depozite logistice din Ilfov
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 12 Aug 2019 15:02
Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Dedeman SRL si Element Invest Partners SRL au preluat in comun companiile Element Distribution Center SRL si Element Distribution Center Faza Doi SRL.
Tranzactia consta in asocierea dintre Dedeman si Element Invest Partners in vederea dezvoltarii unui proiect imobiliar - construirea a trei depozite logistice destinate inchirierii. Dedeman are ca obiect de activitate comertul cu amanuntul al articolelor de fierarie, al articolelor din sticla si a celor pentru vopsit, in magazine specializate.
Element Invest Partners desfasoara activitati de consultanta pentru afaceri si management si detine Element Distribution Center SRL si Element Distribution Center Faza Doi SRL, ambele avand ca obiect de activitate dezvoltarea (promovarea) imobiliara.
In urma analizei, autoritatea de concurenta a emis o decizie de neobiectiune, constatand faptul ca operatiunea analizata nu pune problema unei afectari semnificative a concurentei, in special prin crearea sau consolidarea unei pozitii dominante pe pietele relevante sau pe segmente ale acestora. Decizia va fi publicata pe site-ul autoritatii nationale de concurenta, dupa eliminarea informatiilor cu caracter confidential.
 
ABONARE REVISTEhiltiSISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
SSAB
quadratum
konsent
Acvatot 2019
CDS
MAKITA
Arduro
noark
SIGM
siniat
rigips
concelex
BogArt
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
EDIT-Structural
ness project
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
strabag nivel 1
viarom

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
econet
top 500
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander