Agenda Constructiilor
Duminica, 18 Noiembrie 2018
SAMSUNG WIND-FREE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - CELCO aniverseaza 45 de ani de activitate de succes
CELCO aniverseaza 45 de ani de activitate de succes
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 08 Nov 2018 16:00
Cu ocazia implinirii a 45 de ani de activitate de la punerea in functiune a Fabricii de BCA din Constanta, Celco a organizat un eveniment festiv la restarantul The View din Constanta. Alaturi de parteneri de afaceri, arhitecti, constructori si dezvoltatori, evenimentul s-a bucurat de prezenta catorva personalitati din administratia publica si reprezentanti cheie ai asociatiilor de profil: Decebal Fagadau - Primarul orasului Constanta, Ion Danut JUganaru - Directorul General al Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, Claudiu Georgescu - Presedintele Asociatiei Producatorilor de Materiale de Constructii din Romania, Sorin Ciulu-Angelescu - Presedintele Asociatilor Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri, Filiala Constanta, Mihai Isacov - Presedintele Ordinului Arhitectilor Dobrogea, Alexandru Balan, Vicepresedintele Ordinului Arhitectilor Dobrogea, Petronela Grigorescu - Presedinte Filiala Dobrogea, Asociatia Auditorilor Energetici pentru Cladiri din Romania, Constantin Buta - Directorul Departamentului Constructii din cadrul Facultatii de Constructii, Universitatea Ovidius, Constanta.
Evenimentul aniversar a fost prilejul ideal pentru lansarea celui mai nou produs din familia Celco - placile minerale de izolare a structurilor de beton si a zidariilor - Celco Izomineral. Produsul unic este o solutie naturala si ecologica pentru termoizolare, care nu arde, lasa casa sa respire, are performanta termica excelenta si protectie ridicata impotriva penetrarii apei.
„Toate s-au facut cu gandul la oameni si la viitor. Pot sa fiu mandru ca avem o echipa de oameni tineri si, desigur, avem si istoria, cultura veche, care o reprezinta oamenii in varsta, cei care colaboreaza permanent cu cei tineri. Am reusit sa formam o echipa de oameni valorosi care au reusit sa creeze toate aceste produse pe care noi le avem astazi pe piata. In timp ce foarte multi tineri pleaca sa munceasca peste hotare, noi am reusit sa constituim o echipa de tineri devotati companiei, care produc cu adevarat, nu doar vorbesc”, a afirmat Niculae Dusu, Presedinte CA Celco SA.
Avand o traditie de aproape cinci decenii, Celco nu si-a neglijat nicio clipa angajatii. In cadrul evenimentului au fost recompensati cu diplome si plachete de onoare mai multi fosti angajati care au participat la infiintarea fabricii de BCA din Constanta si care, au pus bazele intreprinderii care a devenit Celco SA.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AutoCAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 138 (Octombrie 2018)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2019
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023