Agenda Constructiilor
Joi, 24 Septembrie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - CEMACON aniverseaza 50 de ani de existenta si dezvolta proiecte de mare impact
CEMACON aniverseaza 50 de ani de existenta si dezvolta proiecte de mare impact
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 21 Feb 2019 13:29
A 6-a editie a Inagurarii Anului Bursier a reunit peste 500 de reprezentanti din managementul celor mai importante companii si institutii din mediul de afaceri din Romania pentru a marca inceputul noului an pe piata de capital.
Momentul mult asteptat al evenimentului a fost Gala de premiere a companiilor cu cea mai mare contributie la dezvoltarea pietei de capital romanesti. Cei mai importanti jucatori din economia nationala au fost desemnati castigatori, iar premiul cel mai relevant pentru o companie listata la bursa a fost castigat de Cemacon pentru „Performanta financiara record si pentru cea mai profitabila actiune a Bursei de Valori Bucuresti in 2018”.
„ Suntem bucurosi ca am ales, inca o data, strategia castigatoare de business, care a generat rezultate financiare record. Acest premiu este rezultatul performantei constante obtinute timp de 9 ani la rand, care a facut ca actiunile companiei sa fie unele din cele mai atractive actiuni de pe Bursa de Valori Bucuresti”, a declarat Liviu Stoleru, Director General si Presedinte al Consiliului de Administratie Cemacon.
Modelul de management implementat la Cemacon a fost de succes, compania crescandu-si cifra de afaceri si profitul operational de mai mult de 4 ori in ultimii 9 ani si impunandu-se, din postura de al doilea competitor pe piata, ca cel mai inovator producator de zidarii din Romania; acestea au determinat ca cea mai mare companie antreprenoriala din Romania, Dedeman, un foarte bun cunoscator al sectorului materialelor de constructii, sa investeasca in companie si sa decida asumarea pozitie de actionar majoritar inclusiv prin derularea unei oferte publice pe bursa.
Pentru anul in curs, tintele asumate de management sunt ambitioase si vizeaza fructificarea stabilitatii financiare a companiei si imaginea premium recunoscuta in piata pentru promovarea de produse noi, inovatoare si diferentiatoare care sa permita continuarea cresterii cifrei de afaceri si a profitabilitatii companiei.
“In 2019 aniversam 50 de ani de existenta a companiei. Privim cu incredere in viitor, lucram deja la proiecte de dezvoltare de mare impact si avem, continuu in vedere, sa ducem valoare atat pentru stakeholderi, cat si pentru mediul si societatea in care operam. Investim si depunem efort pentru sustinerea educatiei, inovatie si performanta”, a adaugat Liviu Stoleru, Director General si Presedinte al Consiliului de Administratie Cemacon.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
Elmas 375AUTODESKALLBIMallbimVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020
ssab ag antrepriza generala
strabag nivel 1
rigips
hilti

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
AHK 2018
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere