Agenda Constructiilor
Vineri, 07 Mai 2021
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - CITR: Andra Caragea, coordonatorul activitatii operationale, preia conducerea firmei
CITR: Andra Caragea, coordonatorul activitatii operationale, preia conducerea firmei
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 17 Feb 2020 14:45
CITR, liderul pietei de insolventa din Romania si parte a Impetum Group, a numit-o CEO pe Andra Olar-Caragea, fost coordonator al activitatii operationale a companiei (COO), dupa 8 ani de activitate in organizatie.
Ca CEO, Andra isi propune sa intareasca pozitia pe piata a unei organizatii mature, cu impact in salvarea valorii din business-urile romanesti, lucru demonstrat printr-o rata de succes de 100% a planurilor de reorganizare si distribuirea catre creditori a 100 de milioane de euro doar in anul 2019.
„In noul rol, imi propun sa consolidez pozitia de lider in insolventa a CITR si sa duc mai departe obiectivele sale deja setate, puse in practica prin cele 400 de proiecte gestionate de companie anual. In strategia noastra, un rol esential il va ocupa inovatia, prin diversificarea solutiilor si serviciilor pe care le oferim. De asemenea, ma voi concentra pe digitalizarea si extinderea internationala a companiei. Nu in ultimul rand, succesul CITR se datoreaza fortei echipei noastre, de aceea imi doresc sa contribui la consolidarea culturii noastre noastre organizationale”, a declarat Andra Caragea, CEO CITR.
Andra preia conducerea companiei de la Vasile Godinca-Herlea, care odata cu crearea Impetum Group, devine COO al grupului si ramane implicat in activitatea strategica a CITR in calitate de Managing Partner.
„In ultimii 3 ani, am luat toate deciziile importante pentru CITR alaturi de Andra, astfel ca succesiunea ei la conducerea companiei vine natural. Mai mult, rezultatele obtinute anul trecut de echipa noastra, sub coordonarea si supervizarea operationala a Andrei, au fost peste asteptari. Acestea confirma calitatile Andrei de a coagula si mobiliza echipa si o recomanda ca lider talentat, bun mediator si, poate cel mai important, un om pasionat de ceea ce face”, a declarat Vasile Godinca-Herlea, fost CEO si actual Managing Partner CITR si COO al Impetum Group.
Cariera Andrei a debutat in CITR, iar in cei 8 ani de activitate in companie, ascensiunea ei a avut loc treptat. Din 2016, Andra s-a implicat in managementul CITR in calitate de COO, cu un rol de coordonare a celor 130 de specialisti CITR din toata tara.
Viziunea de business si experienta Andrei sunt completate de formarea academica la scoli de business din Stockholm si Madrid. Dupa sase ani, Andra s-a reintors in tara pentru a-si impartasi cunostintele in beneficiul mediului de afaceri romanesc.
 
ALLBIMAUTODESKTERAPLASTVideoConfAC-iulgamma_2021
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
hilti
CELCO 2020
hidroplasto
Acvatot 2019
rigips
strabag nivel 1
ssab ag antrepriza generala
cv water 2021
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere