Agenda Constructiilor
Marti, 18 Februarie 2020
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - CITR este administrator judiciar in procesul insolventei CET Palas Constanta
CITR este administrator judiciar in procesul insolventei CET Palas Constanta
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 31 Mai 2019 14:51
CITR a fost desemnat administrator judiciar provizoriu in procedura insolventei Societatii de termoficare Electrocentrale Constanta S.A. (CET Palas) la cererea acesteia, in sedinta de pe 24 mai 2019 a Tribunalului Constanta.
Deschiderea procedurii a fost initiata pe fondul situatiei financiare curente a societatii, rezultata din neincasarea creantelor de la clienti, pierderile generate de vechimea infrastructurii de transport si acumularea datoriilor inregistrate la furnizori si alti parteneri. CET Palas vizeaza procesul de reorganizare, al carui scop este consolidarea si performanta furnizorului unic de agent termic din municipiul Constanta.
Adrian Lotrean, Senior Partner CITR: „Pentru echipa CITR, acest proiect reprezinta o noua provocare in domeniul energetic. Ne-am propus reorganizarea companiei si ne vom canaliza expertiza si eforturile catre modernizarea si eficientizarea platformei de productie. Ne concentram pe redarea fiabilitatii si valorizarea acesteia, astfel incat compania sa ofere servicii de calitate populatiei din Constanta.”
Planul de masuri care urmeaza sa fie definit este menit sa asigure modernizarea capacitatilor de productie ale societatii si continuitatea furnizarii agentului termic catre consumatori.
“Umarim ca, la finalul implementarii planului de reorganizare, sa putem ramane, pentru o perioada lunga de timp, in serviciul cetatenilor ca o societate sanatoasa din punct de vedere financiar si performanta din punct de vedere tehnologic. Ii asiguram pe constanteni ca nu va fi afectata continuitatea alimentarii cu agent termic. Totodata, avem incredere si ne bazam pe echipa CITR pentru a atinge aceste rezultate.” au declarat reprezentantii conducerii CET Palas.
Urmatorii pasi in procedura sunt depunerea, pana la data de 29.07.2019, a tabelului preliminar de creante si prima adunare generala a creditorilor, care va avea loc pe 05.08.2019. CITR are o experienta ampla in proiecte de insolventa in domeniul energiei, avand in portofoliul sau proiecte ca Hidroserv, CET Arad sau CET Oradea.
 
ghid_proiectareTeraSteelACADallbim

Autentificare

lafargeholcim_awards
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 148 (Ianuarie-Februarie 2020)
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere