Agenda Constructiilor
Marti, 11 August 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - COVER Construct asteapta dublarea vanzarilor de servicii pentru acoperisuri in 2020
COVER Construct asteapta dublarea vanzarilor de servicii pentru acoperisuri in 2020
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 21 Ian 2020 16:52
De 13 ani pe piata din Romania, Cover Grup, specialist in solutii complete pentru acoperisuri, a experimentat de-a lungul anilor o evolutie dinamica din punct de vedere financiar, si a inregistrat in 2019 o cifra de afaceri consolidata de 1 milion de euro, cu 50%, mai mare fata de anul 2018. Principala contributie la aceasta evolutie a avut-o cresterea numarului de proiecte ale companiei, care au obligat business-ul sa angajeze si sa formeze o noua echipa de profesionisti, specializati in montaj.
„Pentru a face fata tuturor cererilor care vin, anul trecut, am marit echipa de montatori, care a ajuns la un numar de peste 20 de profesionisti specializati si acreditati in montare de acoperisuri. Pentru noi, este foarte important ca cei pe care ii avem in echipa sa inteleaga importanta unui colectiv unit, astfel incat, in perioadele aglomerate, sa ne bazam unii pe altii si sa reusim sa ducem proiectele la bun sfarsit”, afirma Florin Pana, Administrator al Cover Grup Construct.
Dincolo de consolidarea numarului de proiecte, business-ul si-a continuat cresterea organica, rezultat al strategiei anuale dar si al experientei, care s-a axat, cu preponderenta, pe diversitatea serviciilor si a produselor de calitate pe care le ofera tuturor clientilor, servicii de consultanta gratuite, dar si garantia si post-garantia lucrarilor pe timp indelungat.
 
Anul 2019 a adus clienti cu asteptari din ce in ce mai mari, cu preponderenta din segmentul rezidential
Anul trecut, compania a insumat peste 400 de clienti, atat din segmentul rezidential, cat si din cel comercial. Cea mai mare cerere o reprezinta cele din segmentul rezidential, in procent de 70%, diferenta revenind constructiilor de tip comercial, dar si proiectelor care constau in activitatea de renovare si restaurare.
„Anul trecut, am avut placuta surpriza sa constatam sporirea cererii de tabla faltuita, de calitate superioara. Una dintre cele mai complexe lucrari ale anului 2019, pe care echipa Cover Grup Construct a acceptat-o ca pe o provocare, a fost un proiect rezidential alcatuit din 16 case, in zona Pipera, Bucuresti. Proiectul a fost realizat din tabla faltuita si a cumulat o suprafata totala de 1.600 de metri patrati.
„La Cover Grup Construct, punem accent nu doar pe calitatea serviciilor noastre, ci si pe comunicarea cu clientii nostri, atat la inceputul demararii proiectului, cat si pe tot parcursul implementarii acestuia. In interactiunea cu clientii, consultantii nostri sunt implicati in toate aspectele si detaliile referitoare la proiect. Ne dorim un client bine informat, care sa stie la ce sa se astepte pe termen lung si cum sa evite potentialele costuri ascunse datorate unor factori precum: lipsa unei mentenante a acoperisului pe timp de iarna sau prezenta umiditatii crescute din interiorul locuintei”, a declarat Florin Pana, Administrator Cover Grup.
 
Pentru anul 2020, Cover Grup estimeaza o cifra de afaceri cu peste 20% mai mare fata de anul precedent
Printre planurile companiei se afla si deschiderea unui nou sediu, ca urmare a activitatilor companiei si amplorii proiectelor, in Afumati, judetul Ilfov, de aproximativ 300 metri patrati. Noul sediu va gazdui departamentul financiar, departamentul de consultanta in vanzari, dar si depozitul, precum si atelierul de confectionare a materialelor necesare pentru invelitori.
Noua locatie va permite optimizarea desfasurarii activitatilor si imbunatatirea performantelor angajatilor, fapt ce se va reflecta la final in calitatea serviciului oferit clientilor.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19allbimAUTODESKVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
AUGUST 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
hilti
ssab ag antrepriza generala
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
strabag nivel 1
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
AHK 2018
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere