Agenda Constructiilor
Marti, 07 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - CTP continua cresterea dupa atingerea pragului de 1 milion mp suprafata construita
CTP continua cresterea dupa atingerea pragului de 1 milion mp suprafata construita
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 07 Mai 2019 15:22
CTPark Sibiu II prinde contur, primul depozit de clasa A este deja ridicat si gata sa isi primeasca primii chiriasi in circa doua luni. Proprietatea este situata la 4 kilometri de centrul municipiului Sibiu, in zona industriala de vest, pe teritoriul administrativ al comunei Cristian si in apropierea aeroportului, avand acces facil la autostrada A1. Parcul are o suprafata totala de 9 hectare, iar in prima etapa sunt construiti 13.200 mp inchiriabili. In prezent, doar 2.600 mp mai sunt disponibili, restul spatiului fiind deja inchiriat catre doua companii. In momentul finalizarii tuturor cladirilor din parc, investitia in dezvoltarea sa va totaliza circa 23 milioane euro. Aceasta este cea de-a doua investitie a CTP in Sibiu, dupa extinderea unei fabrici finalizate anul trecut, dar este primul parc logistic cu mai multi chiriasi al CTP, de clasa A, din zona.
CTP continua procesul de crestere si in 2019, dupa ce inceputul anului a marcat atingerea unui prag istoric pentru activitatea companiei in Romania: 1 milion mp, suprafata construita in 15 parcuri. Astfel, la inceputul celui de-al doilea semestru din 2019, dezvoltatorul va finaliza constructia a
13.200 mp, dintre care 10.600 mp au fost deja preinchiriati. Spatiile sunt construite respectand cele mai inalte standarde de calitate ale constructiei si de eficienta energetica care reprezinta specificatii standard CTP, de calitate excelenta, unica pe piata din Sibiu.
“Clientii nostri au nevoie de spatii logistice de cea mai buna calitate, acolo unde se stabilesc, asa ca ne-am decis sa le oferim produsele noastre exceptionale si la Sibiu. Avem o amplasare foarte buna, unde construim de la zero toata infrastructura unui parc logistic modern. Parcul va avea in total trei cladiri, iar prima dintre ele este deja ridicata si inchiriata in proportie de 80%, catre doi clienti care se vor muta anul acesta. Parcul din Sibiu va oferi chiriasilor sai aceeasi calitate CTP de care se bucura clientii din Bucuresti, Brno, Praga sau Budapesta”, a declarat Ana Dumitrache, Country Head al CTP Romania.
Dezvoltatorul mai detine o proprietate in judetul Sibiu, CTPark Sibiu I, care a fost finalizat la inceputul lui 2018 si are o suprafata totala de 13.400 mp, inchiriata de catre o companie producatoare de componente auto.
Ambele parcuri sunt amplasate strategic in zona industriala de vest a Sibiului, in apropierea aeroportului si in imediata vecinatate a autostrazii A1, acolo unde se gasesc numerosi jucatori importanti din industria auto, FMCG, IT, industrie usoara, tehnologie, cercetare si dezvoltare.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19ACADALLBIMTeraSteel
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere