Agenda Constructiilor
Miercuri, 12 August 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - CTP ofera spatii mici la standarde inalte pentru IMM-uri, Premium Business Unites
CTP ofera spatii mici la standarde inalte pentru IMM-uri, Premium Business Unites
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 31 Oct 2019 13:34
CTP, cel mai important dezvoltator si manager de parcuri industriale premium din Romania si Europa Centrala si de Est lanseaza un nou produs pentru piata locala - Premium Business Units. Aceste unitati multifunctionale combina spatiul pentru birou, productie, depozitare si showroom, intr-unul singur. Cu suprafete intre 1.000 si 3.000 mp, acestea se adreseaza nevoilor acelor companii care doresc sa isi optimizeze fluxurile si sa isi creasca afacerile. Adaptate pentru a raspunde nevoilor fiecarei companii, acestea sunt facilitati premium la standarde moderne si sunt adresate antreprenorilor care se afla in prezent in cladiri invechite sau improprii si doresc sa optimizeze si sa-si imbunatateasca imaginea si rezultatele.
Din aceasta perspectiva, PBU (Premium Business Units) sunt locul unde trebuie sa fiti astfel incat sa puteti oferi clientilor si angajatilor dumneavoastra un ambient premium, complet securizat, autorizat si personalizat corespunzator. De asemenea, pe masura ce comunitatile devin mai importante, orice afacere de succes are nevoie sa se integreze intr-o comunitate si tocmai asta ofera CTP la CTPark Bucharest: o comunitate de afaceri unde vecinii coopereaza pentru succes.
„Am creat deja o comunitate de afaceri aici si credem ca este pregatita sa intampine noi proprietari de afaceri si antreprenori care pana acum nu concepeau ca ar putea sa aiba un astfel de spatiu multifunctional inainte”, a declarat Remon Vos, CEO-ul CTP.
Parcul beneficiaza de o locatie excelenta, foarte aproape de soseaua de centura a Bucurestiului si cu acces excelent la autostrada A1, oferind un traseu rapid catre restul tarii si legand Bucurestiul cu Ungaria si restul Europei. Este unul dintre cele mai importante hub-uri logistice din vestul Bucurestiului, cu toata infrastructura si toate utilitatile disponibile, cu o vizibilitate buna si acces facil la vehicule mari de transport si nu departe de aglomerarea urbana din Militari.
„Acestea sunt spatii mici la standarde ridicate, cu unitati cuprinse intre 1.000 si 3.000 mp. Toate unitatile sunt recent construite, de inalta calitate oferind consum redus de energie si confort maxim. Credem ca afacerile mici, companiile de productie, laboratoarele de cercetare etc. - genul de companii care au nevoie de spatii relativ reduse - merita sa isi dezvolte activitatea in facilitati adecvate, care ii ajuta sa mentina costurile cu utilitatile sub control si sa atraga o forta de munca de calitate. Aceste unitati permit chiriasilor nostri sa se concentreze pe activitatile lor de baza si sa lase in grija noastra gestionarea spatiului.”, a explicat Ana Dumitrache, Country Head a CTP Romania. Pana acum, produsul a fost foarte bine primit, iar CTP se afla in prezent in discutii avansate cu o serie de chiriasi care se gandesc sa se mute in noile spatii. Exista deocamdata o singura cladire dedicata acestui nou produs si va fi inchiriata in ordinea cererilor. Desi exista un numar limitat de unitati de acest tip, CTP este un jucator de piata agil si si sunt deja alte cladiri pregatite pentru a fi lansate si personalizate pentru afaceri care promit.
 
COVID-19VideoConfAC-iulAUTODESKallbim
ROCKWOOL 196
A aparut editia
AUGUST 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
hilti
strabag nivel 1
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
rigips
CELCO 2020
ssab ag antrepriza generala

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AHK 2018
econet
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere