Agenda Constructiilor
Sambata, 30 Mai 2020
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - DEPACO continua si in 2019 cursul pentru sisteme de acoperisuri “Scoala Wetterbest”
DEPACO continua si in 2019 cursul pentru sisteme de acoperisuri “Scoala Wetterbest”
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 06 Feb 2019 14:41
Depaco, unul dintre liderii pietei locale de sisteme complete pentru acoperisuri, continua si in 2019 Scoala Wetterbest, proiect ce beneficiaza de acreditare din partea Autoritatii Nationale pentru Calificari (ANC), printr-o noua editie a Cursului de tinichigiu pentru sisteme de acoperisuri si invelitori. Compania a dat startul inscrierilor pentru cursurile ce vor avea loc in perioada februarie-aprilie. Scoala Wetterbest, proiect lansat in 2015 din dorinta de a oferi clientilor nu doar materiale de calitate superioara, ci si un montaj adecvat, reprezinta prima initiativa acreditata de formare si calificare a montatorilor de acoperisuri din Romania.
Cursurile sunt acreditate de Ministerul Educatiei Nationale, prin Autoritatea Nationala pentru Calificari, si de Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala.
„Scoala Wetterbest s-a nascut din dorinta companiei de implicare in dezvoltarea comunitatii, precum si ca raspuns la deficitul de personal calificat, la nivelul intregii industrii de profil. Pe langa acreditarea la nivel national, cursul este recunoscut si la nivelul Uniunii Europene. Suntem mandri sa spunem ca Wetterbest contribuie la o schimbare pozitiva in meseria de montator deoarece, pe langa materiale de cea mai buna calitate, este nevoie de o echipa pregatita, care cunoaste atat produsele, cat si cele mai potrivite tehnici de montaj.”, a declarat Marian Pirvu, Director General al Depaco.
Cursurile au atat sesiuni de pregatire teoretica, precum si practica si vor avea loc la sediul Depaco din Baicoi, in spatii special amenajate.
Participantii in cadrul cursului de perfectionare vor dobandi cunostinte avansate despre: organizarea locului de munca, asigurarea calitatii lucrarilor executate, intretinerea echipamentelor de lucru, pregatirea lucrarilor de tinichigerie, confectionarea si montarea elementelor de tinichigerie, montarea sistemelor de protectie din tabla pentru lucrari de izolatii termice la instalatii tehnologice, realizarea invelitorilor pentru acoperisuri si aplicarea prevederilor legale referitoare la sanatatea si securitatea in munca si in domeniul situatiilor de urgenta, precum si aplicarea normelor de protectie a mediului inconjurator.
Depaco este membra a Grupului TeraPlast, cel mai mare producator de materiale de constructii cu capital romanesc si unul dintre cele mai mari grupuri industriale locale. Depaco, prin brandul Wetterbest, se afla in top 3 producatori de tigla metalica recomandati de catre mesteri si distribuitori de profil, precum si in top 3 producatori la nivel de notorietate.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19TeraSteelACADALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere