Agenda Constructiilor
Miercuri, 20 Noiembrie 2019
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - Depaco devine WETTERBEST, cu denumire comuna pentru firma si brand
Depaco devine WETTERBEST, cu denumire comuna pentru firma si brand
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 02 Iul 2019 21:26
Conducerea grupului TeraPlast SA a comunicat catre BVB, la data de 2 iulie 2019, faptul ca, incepand cu aceasta data, societatea comerciala Depaco SRL se numeste Wetterbest SRL.
Decizia de a schimba numele vine ca urmare a dorintei de a avea o denumire comuna a entitatii juridice cu brandul produselor comercializate, in scopul unei mai bune identificari a companiei si a valorilor acesteia, se mai arata in comunicatul transmis BVB.
Compania are o experienta de 20 de ani pe piata de invelitori metalice in Romania, fiind recunoscuta in timp drept un brand romanesc de incredere, definit de profesionalism si promptitudine, de respectarea promisiunilor si de calitate fara compromisuri.
Prin produsele sale, Wetterbest ofera clientilor sai calitate, rezistenta, siguranta, la un raport optim calitate-pret. Sistemele complete pentru acoperis sunt realizate din materie prima de la furnizori de top la nivel european, cu echipamente de ultima generatie si sunt disponibile intr-o gama larga de culori, pentru fiecare casa.
Specialistii Wetterbest au experienta necesara pentru a oferi suport tehnic pentru identificarea solutiilor potrivite fiecarui client.
Astfel, Wetterbest ofera:
Un raport optim calitate-pret;
Gama larga de culori;
Certificarea calitatii;
Servicii de consultanta si suport tehnic;
Livrare rapida;
Ambalare sigura.
TeraPlast SA detine 99% din Wetterbest SRL.
***
Cu o traditie de peste 120 de ani, grupul TeraPlast este in prezent cel mai mare producator de materiale de constructii, cu capital romanesc. Grupul este compus din companiile: TeraPlast, TeraSteel Romania si Serbia, Wetterbest, TeraGlass, TeraPlast Ungaria. Din aprilie 2019, business-ul de reciclare al grupului se desfasoara la compania independenta TeraPlast Recycling. Incepand cu 2 iulie 2008, cea mai mare companie din grup – Teraplast SA - este listata la Bursa de Valori Bucuresti, sub simbolul TRP. Actiunile TeraPlast sunt incluse in indicii BET-BK, BET-XT, BET-XT-TR si BET-Plus.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ghid_proiectareACADLicente bim

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 146 (Octombrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere