Agenda Constructiilor
Miercuri, 29 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - DEPACO-WETTERBEST organizeaza cursuri autorizate de meserii
DEPACO-WETTERBEST organizeaza cursuri autorizate de meserii
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 18 Iul 2018 16:20
Depaco, unul dintre liderii industriei locale de sisteme pentru acoperisuri, parte din grupul industrial TeraPlast, a devenit prima fabrica romaneasca ce poate forma tinichigii de sisteme de acoperisuri si invelitori. Producatorul a obtinut acreditarile necesare din partea Ministerului Educatiei Nationale, prin Autoritatea Nationala pentru Calificari, si a Agentiei Judetene pentru Plati si Inspectie Sociala. Cursurile se vor desfasura in cadrul Scolii Wetterbest, o initiativa lansata de companie in anul 2015 si in cadrul careia au fost instruiti pana acum peste 1500 de montatori.
Participantii la cursul de perfectionare pentru meseria „Tinichigiu Sisteme de Acoperisuri si Invelitori” vor dobandi cunostinte avansate despre: organizarea locului de munca, asigurarea calitatii lucrarilor executate, intretinerea echipamentelor de lucru, pregatirea lucrarilor de tinichigerie, confectionarea elementelor de tinichigerie, montarea elementelor de tinichigerie, montarea sistemelor de protectie din tabla pentru lucrari de izolatii termice la instalatii tehnologice, realizarea invelitorilor pentru acoperisuri, aplicarea prevederilor legale referitoare la sanatatea si securitatea in munca si in domeniul situatiilor de urgenta precum si aplicarea normelor de protectie a mediului inconjurator.
„Scoala Wetterbest face posibila intrarea in industria constructiilor a unor tehnicieni cu un bagaj important de cunostinte teoretice si practice legate de realizarea invelitorilor metalice, care sunt mai responsabili si mai constienti de importanta activitatii lor. Initiativa reflecta dorinta noastra de a creste calitatea lucrarilor, spre beneficiul direct al clientilor finali care investesc in proiecte de constructie sau de renovare. Intr-o lucrare de constructii calitatea punerii in opera este cel putin la fel de importanta ca cea a materialelor folosite. Din experienta noastra, majoritatea problemelor apar la montaje si este un lucru general in industria constructiilor. Crearea unui cadru structurat de formare profesionala pentru specialisti in domeniu este o dovada a responsabilitatii companiei fata de clientii sai”, a declarat Valeriu Irimescu, CEO Depaco.
Cursul, recunoscut la nivelul Uniunii Europene, va fi impartit in module si va avea o durata de 40 de ore. Va cuprinde atat sesiuni de pregatire teoretica (in sala de curs), cat si practica (in atelier). Ambele tipuri de sesiuni vor beneficia de materiale de suport, pentru partea teoretica punandu-se la dispozitia cursantilor documentatie specializata, iar pentru pregatirea practica existand standuri de lucru dotate cu tot ceea ce este necesar.
Despre Wetterbest
Depaco detine una dintre cele mai mari capacitati de productie de tigla metalica si accesorii din Romania, prin cele trei fabrici de la Baicoi (jud. Prahova), Podari (jud. Dolj) si Saratel (jud. Bistrita-Nasaud). In 2017, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 40 milioane euro.
Sistemele de tigla metalica Wetterbest se remarca printr-o durata medie de viata de peste 50 de ani, sustinuta de calitatea otelurilor folosite, de montajul facil si greutatea redusa - ceea ce duce la solicitarea scazuta a structurii de rezistenta a acoperisului si a constructiei in general. Incepand din luna mai a anului 2017, Depaco face parte din grupul TeraPlast.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
man and machineALLBIMTERAPLASThiltiVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
MAKITA
viarom
CELCO 2020
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
Acvatot 2019
Ubitech
CDS
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
BMI_Icopal
rigips
BALTIC
theda mar
FRONTALE

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023