Agenda Constructiilor
Duminica, 19 Ianuarie 2020
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - DEVA: Uerom Furniture China construieste pe 4 hectare o fabrica de mobila
DEVA: Uerom Furniture China construieste pe 4 hectare o fabrica de mobila
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 16 Iul 2019 06:52
Prin intermediul unui comunicat, primarul municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea, a anuntat lansarea unei investitii majore pentru municipiul-resedinta a judetului Hunedoara.
„Discutiile pe care le-am avut cu investitorii, inca de la preluarea mandatului de primar, incep sa se concretizeze. La data de 15 iulie 2019, am semnat cu Jiayong Zhang, directorul general si actionarul majoritar al companiei chineze UE FURNITURE, lider pe piata chineza de productie a scaunelor de birou, un memorandum de intelegere intre parti, pentru a asigura conditiile administrative adecvate necesare implementarii cu succes a proiectului investitional UEROM FURNITURE CO, in scopul dezvoltarii economiei locale a municipiului Deva. Practic, UEROM FURNITURE CO va investi intr-o fabrica de mobila in Deva, pe o suprafata de 40.000 de metri patrati, si va produce scaune de birou si canapele pentru piata europeana. Productia efectiva se estimeaza ca va incepe in prima parte a anului 2021. UE FURNITURE a fost infiintata in 2001 si este una dintre cele mai importante companii specializate in dezvoltarea si producerea scaunelor de birou, a scaunelor de masaj, a mobilierului functional si a canapelelor, situata in Regiunea Anji, care este cunoscuta ca regiunea industriei scaunelor din China. Produsele companiei sunt comercializate in peste 60 de tari si regiuni. Acestia sunt investitorii seriosi pe care ni-i dorim si pe care am reusit sa-i convingem sa investeasca in Deva, iar in lunile urmatoare vom avea si alte vesti bune pentru locuitorii municipiului. Deva se dezvolta zi de zi si se transforma, pas cu pas, in orasul pe care ni-l dorim cu totii!”, a declarat Nicolae-Florin Oancea.
Potrivit comunicatului, viitoarea fabrica va fi construita pe structura unui supermarket neterminat, aflat la periferia Devei, din zona Santuhalm. Si aceasta dupa ce primarul Florin Oancea a avut o intalnire oficiala cu Jiayong Zhang, directorul general si actionarul majoritar al companiei chineze UE FURNITURE, lider pe piata chineza de productie a scaunelor de birou, in vederea finalizarii discutiilor cu privire la deschiderea unei linii de productie in municipiul Deva, negocierile municipalitatii cu investitorii din China fiind initiate in mai 2018. „Competitorul principal al municipiului Deva a fost municipiul Galati. Finalitatea eforturilor a fost materializarea lor intr-un memorandum de intelegere intre parti, totul pentru a asigura conditiile administrative adecvate pentru sprijinirea si implementarea cu succes a proiectului investitional derulat de compania chineza, in scopul dezvoltarii economiei locale a municipiului Deva”, se mai arata in comunicat.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ghid_proiectareACADLUMION

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 147 (Noiembrie-Decembrie 2019)
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere