Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - DEVO: Mari proiecte de dezvoltare prezentate la evenimentul din 5 octombrie 2018
DEVO: Mari proiecte de dezvoltare prezentate la evenimentul din 5 octombrie 2018
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 01 Oct 2018 16:01
Mari proiecte de dezvoltare din Statele Unite ale Americii, Emiratele Arabe Unite, Cipru, Rusia, Estonia, Romania, Polonia, Ucraina si Suedia vor fi prezentate pe 5 octombrie la Athénée Palace Hilton din Bucuresti, in cadrul Forumului Marilor Dezvoltatori DEVO 2018.
Printre proiectele prezentate pe 5 octombrie se numara si Campusul Apple Park din Cupertino, California, dezvoltat de Apple si proiectat de cunoscutul birou de arhitectura Foster + Partners, cu implicarea directa si contributia a doi tineri arhitecti romani: Maximilian si Daniel Zielinski, speakeri DEVO 2018.
Din Romania, proiectul selectat pentru a fi prezentat la prima editie DEVO este Openville, aflat in plina dezvoltare in centrul Timisoarei si cel mai mare proiect de tip mixt din vestul Romaniei, dezvoltat de Iulius si Atterbury Europe.
Axa tematica DEVO urmareste evolutia marilor proiecte, selectate pentru a fi prezentate in cadrul evenimentului, in trei etape semnificative: viziune, investitie, dezvoltare. Forumul ii reuneste pentru prima oara, intr-un concept inedit, pe toti care contribuie la realizarea marilor proiecte: investitori, dezvoltatori, constructori, manageri de proiecte, arhitecti, consultanti, companii cu solutii.
"Dezvoltarea imobiliara este o componenta foarte importanta a dezvoltarii generale, considerate holistic. A discuta marile proiecte inseamna a discuta rolul acestora dincolo de ele insele, in context, cu ceea ce genereaza, cu impactul pozitiv sau negativ pentru diferite componente si in ansamblu, sub aspectul sustenabilitatii, care inseamna economicul, socialul, culturalul si mediul, nu neaparat in aceasta ordine. Orice dezvoltare printr-un mare proiect este de fapt, chiar daca nu e definita ca atare, un parteneriat public - privat implicit. Un forum al dezvoltatorilor este o deschidere necesara pentru a invata unii de la altii si a pasi catre ceea ce ar putea fi o cultura avansata a dezvoltarii imobiliare", spune Chairman-ul evenimentului, Dr. Arh. Serban Tiganas, Presedinte, Dico si Tiganas; Secretar General, Uniunea Internationala a Arhitectilor.
Forumul isi propune sa devina, pe de o parte, intalnirea anuala a marilor dezvoltatori din Romania si, pe de alta parte, o platforma de comunicare a proiectelor reprezentative din intreaga lume, proiecte care construiesc comunitati, orase si regiuni.
Compania Arabesque s-a alaturat Forumului Marilor Dezvoltatori in calitate de Master Partner: “Din pozitia celui mai mare furnizor de solutii integrate pentru piata constructiilor din Romania ne aratam sustinerea fata de organizarea evenimentului. Cu aceasta ocazie venim in intampinarea marilor dezvoltatori din tara prin expertiza si serviciile noastre. Arabesque, cel mai mare distribuitor de materiale de constructii si finisaje din Romania, inoveaza in permanenta si dezvolta activ serviciile oferite clientilor sai din sfera constructiilor. Companie romaneasca fondata in 1994 care activeaza in zona de industrie, Arabesque are o prezenta regionala in Moldova, Ucraina, Bulgaria. Arabesque detine 37 de centre comerciale, dintre care 22 in Romania. Echipa din Romania numara peste 3200 de oameni, iar forta logistica este asigurata de cele peste 1000 de camioane specializate”, spune George Stamate, Director, Departament clienti mari rezidential si infrastructura, Arabesque, Speaker DEVO 2018.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTERAWLPLUGhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
noark
MAKITA
CDS
rigips
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
concelex
leviatan
Acvatot 2019
strabag nivel 1
quadratum
ness project
FRONTALE
CONCEPT STRUCTURE
theda mar

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
top 500
econet
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander