Agenda Constructiilor
Marti, 16 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - DOKA ROMANIA aniverseaza 20 de ani de parteneriate de calitate
DOKA ROMANIA aniverseaza 20 de ani de parteneriate de calitate
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 22 Mai 2018 10:28
Doka Romania sarbatoreste 20 de ani de activitate la sfarsitul acestei luni. Evenimentul va avea loc intr-un cadru restrans, alaturi de clientii si partenerii care au contribuit la succesul companiei.
Doka Romania a intrat pe piata solutiilor de cofrare in anul 1998, iar prin accentul pus pe calitate si siguranta s-a clasat rapid ca lider de piata, oferind produse si servicii prin care compania si-a dorit sa eficientizeze munca in santier. Doka a inteles rapid ca sectorul constructiilor functioneaza cu un nivel ridicat de risc. Astfel, oferirea de solutii sigure si personalizate a fost unul dintre obiectivele principale ale managementului, inca de la infiintarea firmei.
Solutiile Doka de cofrare au sustinut mai multe proiecte de anvergura: autostrazi, poduri, cladiri industriale, cladiri de birouri, statii de epurare, locasuri de cult si ansambluri rezidentiale - compania s-a adaptat la orice proiect de pe piata si a pastrat principiile care au consacrat-o indiferent de conditiile de lucru: siguranta, calitate si performanta.
Cei 20 de ani petrecuti in tara noastra au adus pentru echipa Doka Romania, care azi numara 70 de angajati, multe realizari, provocari si experiente acumulate.
Venind alaturi de clienti cu produse adaptate nevoilor acestora, consultanta si servicii de calitate, Doka Romania a incheiat anul 2017 cu o cifra de afaceri de 10.5 milioane de euro. Pentru anul 2018, previziunile managementului arata o crestere de 5-10%, la care se adauga si investitiile necesare dezvoltarii centrului logistic de la Cluj. Piata de constructii se afla intr-un proces de expansiune, iar Doka Romania este pregatita sa creasca odata cu piata.
Despre Grupul Doka International
Unul din liderii mondiali in domeniul productiei si distributiei de sisteme de cofraje, Grupul Doka face parte din concernul austriac Umdasch AG. La nivel international, Grupul Doka este prezent in peste 140 de sucursale dispuse in peste 65 de tari, numarand peste 5.400 de angajati.
Doka Romania este distribuitorul exclusiv al produselor Doka in tara noastra, punand la dispozitia clientilor sisteme de cofraje pentru pereti si plansee, cofraje cataratoare si auto-cataratoare, solutii pentru tuneluri, baraje, poduri, sisteme de siguranta.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUGSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
EDIT-Structural
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
theda mar
strabag nivel 1
Acvatot 2019
rigips
ERBASU CONSTRUCT
viarom
MAKITA
concelex
CDS
noark
Ubitech
siniat
ness project

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander