Agenda Constructiilor
Sambata, 04 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - EcoVillas investeste 10 milioane de euro in constructia complexului LOFT Green
EcoVillas investeste 10 milioane de euro in constructia complexului LOFT Green
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 10 Sep 2019 16:50
Compania romaneasca EcoVillas a finalizat in proportie de 90% primele 44 de apartamente si spatii comerciale din Romania 100% ecofriendly din proiectul LOFT green apartments. Locuintele nu polueaza, fiind primele apartamente care nu sunt racordate la gaze si folosesc un sistem de incalzire si racire cu pompe geotermice. Totodata apartamentele sunt alimentate cu energie regenerabila, acestea fiind gandite pentru a reduce spre zero impactul pe care il au asupra mediului si promoveaza un stil de a trai pentru viitorii locatari.
Nu suntem la primul proiect de acest gen dezvoltat in Romania. Ecovillas a mai construit alte 32 de case pasive cu pompe de caldura finalizate in anul 2016. Acestea s-au bucurat de un real succes fiind vandute in intregime, iar valoarea lor a crescut deja cu 35% de la darea in folosita. Demararea proiectului LOFT a fost un act de curaj din partea noastra pentru ca ne adresam altui tip de clienti, clientii de apartamente care sunt diferiti de cei de case. Apartamentele pasive sunt cu adevarat o investitie pentru ca aduce reduceri de costuri lunare si confortul unei locuinte smart. (GABRIEL FOCSENEANU - manager proiect)
Apartamentele au cele mai mici costuri cu intretinerea datorita pompelor geotermice
Proiectul LOFT green apartaments nu polueaza deoarece foloseste un sistem de incalzire si racire bazat pe pompe geotermice. Practic, locuintele nu sunt racordate la gaz si sunt alimentate cu energie regenerabila. Datorita sistemului de incalzire cu pompe geotermice, pe timpul iernii costurile lunare se reduc cu 90% fata de un apartament standard.
Incalzirea intr-o luna de iarna este 1 leu/mp. Asta inseamna ca la trei camere in luna ianuarie locatarii vor plati cel mult 70 de lei incalzirea. Exista in fiecare apartament un sistem de incalzire prin pardoseala, iar pierderile de caldura sunt reduse la zero datorita izolatiei foarte bune. Geamurile sunt si ele speciale pentru apartamente pasive, desi sunt foarte mari, nu pierd caldura din locuinta. . (GABRIEL FOCSENEANU - manager proiect)
Proiectul LOFT green apartments foloseste un sistem inteligent de ventilatie pentru a aerisi locuinta. Este un sistem smart ce aduce aer curat si proaspat 24 de ore din 24 fara a fi nevoie sa se aeriseasca.
Prize pentru masini electrice, parc in curtea complexului si sistem de videointerfon comandat de pe smarphone
LOFT a fost gandit sa aduca viitorii locatari mai aproape de natura, de aceea locatia este langa 87 de hectare de padure unde exista inclusiv trasee pentru plimbari, iar alti 7.500 mp de zona verde vor exista in curtea complexului. Amprenta la sol fiind de doar 25% din suprafata. Cand construiesti apartamente verzi trebuie sa te gandesti ca cei care le cumpara iubesc natura, ei isi doresc un stil de a trai departe de agitatia urbana, dar aproape de oras. Asa am decis sa construim in Mogosoaia pentru ca aici putem oferi zona verde suficienta, calitate premium la un pret de apartament standard, plus tehnologie si inovatie. . (GABRIEL FOCSENEANU - manager proiect)
Complexul LOFT dispune si de prize pentru masini electrice, parcari pentru biciclete si carucioare, boxe, parcari subterane si supraterane, loc de joaca, acces facil catre transportul in comun si magazine. LOFT green apartaments este construit in stil industrial si promoveaza apartamente unice, niciunul nu seamana cu celalalt. Compania Ecovillas investeste 10 milioane de euro in constructia celor 3 blocuri ce vor avea in total 154 de apartamente cu una, doua si trei camere.
 
ALLBIMTeraSteelACADCOVID-19
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere