Agenda Constructiilor
Sambata, 06 Iunie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ELECTROGRUP construieste a doua etapa a CITTA Residential Park
ELECTROGRUP construieste a doua etapa a CITTA Residential Park
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 23 Ian 2020 12:26
Electrogrup, companie membra a grupului E-INFRA, anunta demararea lucrarilor pentru faza trei a proiectului rezidential CITTA’ Residential Park, dezvoltat de Nusco Imobiliara, unul dintre cei mai mari operatori de profil din Romania, in valoare de peste 5,6 milioane de euro.
„Experienta noastra demonstrata in proiectele de constructii din Romania si alte state europene este pusa in valoare de primul proiect din Bucuresti al companiei. Demaram, alaturi de partenerul nostru Nusco Imobiliara, un proiect de amploare, cu o suprafata de aproximativ 5.500 de metri patrati utili, ce consta intr-o cladire rezidentiala cu 11 etaje si doua niveluri subterane, parte a unuia dintre cele mai importante complexe rezidentiale din regiunea estica a Capitalei”, declara Costin Schmidt, Director Comercial Electrogrup.
Lucrarile au pornit in luna ianuarie 2020, iar durata acestora este estimata la un an. Suprafata construita desfasurata depaseste 13.100 de metri patrati, iar cladirea va gazdui 94 de apartamente cu doua si trei camere. Subsolul va fi alocat, integral, locurilor de parcare pentru locatari, boxelor si adapostului halei .
„In anul 2020, vom completa ultima etapa pentru ansamblul CITTA’ Residential Park si vom lansa un nou proiect de anvergura, cu peste 500 de apartamente in zona de nord a Capitalei”, anunta Michele Nusco, Presedinte, Nusco Imobiliara.
Situat in Sectorul 2, cu acces facil din Soseaua Pantelimon, in apropiere de puncte de interes precum Mega Mall sau National Arena, proiectul va include si amenajari exterioare ce vor consta in spatii verzi si locuri suplimentare de parcare. Pana in prezent, au fost dezvoltate doua etape, cu 380 de apartamente livrate pana in 2019, iar ansamblul rezidential va fi completat cu inca 94 de apartamente, din cea mai noua cladire.
Electrogrup a dezvoltat, ca Antreprenor General, proiecte complexe in mai multe sectoare de constructii, in Romania si in afara granitelor, in tari precum Germania, Polonia, Belgia sau Olanda. Astfel, compania contribuie la acoperirea nevoii nationale de constructie de infrastructura durabila, pe langa contributia in domeniile sale de activitate consacrate – energetic si telecomunicatii.
Electrogrup este si unul dintre cei mai activi furnizori de solutii Smart City la cheie pentru administratii publice si companii private. Recent, compania a inceput dezvoltarea unui parcari supraetajate, dotata cu solutii Smart, in Oradea, precum si amenajarea pistei si balizajului pentru Aeroportul Ghimbav-Brasov.
 
C4E FORUMbluebeamTeraSteelACADCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere