Agenda Constructiilor
Miercuri, 18 Septembrie 2019
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ELIS PAVAJE lanseaza 7 produse noi pentru amenajari publice si rezidentiale
ELIS PAVAJE lanseaza 7 produse noi pentru amenajari publice si rezidentiale
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 21 Feb 2019 11:10
Datorita cresterii tot mai mari a cererii, Elis Pavaje vine in intampinarea clientilor prin dezvoltarea portofoliului de produse, pentru a indeplini dorintele diversificate ale clientilor. Adaptate cerintelor pietii si tendintelor in amenajari exterioare la nivel mondial, Elis Pavaje aduce noutati in mai multe game de produse - pavele, borduri, rigole si produse pentru gradina. Cele 7 produse noi sunt destinate atat amenajarilor rezidentiale, cat si amenajarilor publice.
Astfel, in gama pavelelor premium, dedicate traficului greu si intens, compania vine cu o noutate pentru clientii sai: produsul Arcade, disponibil in culoare granit, cu o grosime de 100mm. Model modern, rezistent la intemperii si trafic, este realizat din mixul a 10 tipuri de dimensiuni. Datorita formei pieselor ce-l compun, ce imita piatra cubica, Arcade poate fi montat in valuri, curbe sau cercuri, montajul fiind un proces simplu si usor de realizat. Produsul are sistem autoblocant, ce nu permite deplasarea elementelor.
Fiecare spatiu amenajat poate fi imbogatit estetic prin decorarea cu flori si plante. Pentru a alege cea mai placuta, creativa si potrivita forma, jardinierele sunt acum disponibile in 4 dimensiuni, J1, J2 J3, J4, in culorile rosu si ciment si inlocuiesc produsele vechi, jardiniere J1 si J2. Noile produse ofera mai multa versatilitate in amenajare.
Bordura B15 este un model de bordura carosabila ce se remarca prin inaltimea de 300 mm, fiind singurul model cu aceasta inaltime. Bordura B15 este destinata lucrarilor de infrastructura si se diferentiaza prin faptul ca este singurul model din acesta gama disponibil in culoarea rosie. Datorita formei autoblocante, asigura mai multa stabilitate bordurii. Rigola pietonala R11 este un model nou, de mari dimensiuni, util pentru preluarea apelor pluviale. Peste rigola R11 se aplica Placa Rigola carosabila.
Elis Pavaje asigura intreaga gama de produse necesare amenajarii exterioare a oricarui spatiu, in functie de destinatia acestuia. Toate produsele nou lansate sunt incluse in Oferta de produse Elis Pavaje, editia Februarie 2019.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
Licente bimACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 145 (Septembrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere