Agenda Constructiilor
Miercuri, 18 Septembrie 2019
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ESOP Consulting: Investitii record in cladiri de birouri tip boutique in 2018-2019
ESOP Consulting: Investitii record in cladiri de birouri tip boutique in 2018-2019
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 04 Oct 2018 08:45
Pana la sfarsitul anului 2018, opt cladiri de birouri tip boutique, cu amplasamente si finisaje premium intra pe piata birourilor din Bucuresti, avand o suprafata totala de 31.949 mp, potrivit unei analize realizate de ESOP Consulting. Cele mai multe proiecte sunt programate pentru deschidere in ultimul trimestru din acest an. In 2017, s-au finalizat cinci astfel de cladiri si pentru anul viitor mai raman in lucru inca trei.
Printre chiriasii care s-au mutat recent in birouri boutique se numara Douglas, Visa, Ambasada Norvegiei, AT Kearney, McCann PR, Total, Mediafax si au semnat contracte de pre-inchiriere in cladiri in constructie TEADS, Macromex si Goethe Institut.
„Pe acest segment de piata, exista o cerere stabila de companii, institutii sau organizatii pentru care imaginea este foarte importanta si care nu vor sa se piarda ca identitate alaturi de alte branduri, in centrele mari de birouri. Acestea cauta proiecte cu birouri de clasa A, cu finisaje premium, dar de dimensiuni mici, de pana in 10.000 mp, cu design elegant si vecinatati de prestigiu, in zone foarte bine pozitionate, cum sunt Dacia, Aviatorilor, Cotroceni, Dorobanti, Piata Operei”, declara Alexandru Petrescu, Managing Partner la ESOP Consulting l CORFAC International.
Cinci din cele opt cladiri care se vor da in folosinta in acest an sunt situate in zone ultracentrale (precum Dacia, Operei, Romana, Unirii si Universitate) si trei in zone din Centru-Nord (Aviatorilor, Dorobanti si Casa Presei Libere). Suprafetele cladirilor de birouri tip boutique livrate in acest an variaza intre 1.547 mp si 7.500 mp.
Un exemplu relevant de cladire boutique este proiectul de birouri D'OR Business Center, de pe Calea Dorobanti, langa Academia de Studii Economice din Bucuresti (ASE), care se inaugureaza in acest trimestru.
Alte cladiri reprezentative pentru acest segment de piata inaugurate in acest an sau anul trecut sunt Victoria Stylish Office Building, Bookase, The Hub Office si Park Avenue. Proiecte de birouri boutique mai sunt in constructie si in curs de inchiriere in zonele Romana, Piata Operei, Universitate si Unirii.
Despre ESOP
ESOP este una dintre companiile de referinta in piata imobiliara din Romania, numarandu-se in randul primelor 5 companii specializate in segmentul comercial al pietei. Din 2013, ESOP este membru afiliat al CORFAC International - Corporate Facility Advisors - o alianta de companii imobiliare antreprenoriale angajate sa ofere servicii de calitate la nivel local, national si international. CORFAC International ofera servicii imobiliare cu o acoperire in 61 de locatii din America de Nord si in peste 24 in alte tari pe plan international. In cifre - peste 8.500 de tranzactii anual, cuprinzand 55 mil mp si evaluate la peste 5,2 miliarde $.
CORFAC este recomandata de catre clienti prin atitudinea antreprenoriala a membrilor sai, reflectata intr-un nivelul ridicat de implicare si personalizare a solutiilor pentru parteneri. De-a lungul timpului, membri CORFAC au asistat companii precum Amazon, Boeing, FedEx, General Electric, General Motors si McDonalds.
Cu peste 16 ani de experienta si una dintre cele mai mari echipe de consultanti pe segmentul spatiilor de birouri, ESOP a tranzactionat in ultimii 3 ani peste 120.000 mp spatii de birouri. Printre clientii ce au ales serviciile ESOP de-a lungul timpului se numara companii importante precum: HARMAN Romania, HELLA Romania, IPSOS Interactive Services, Konica Minolta, Lugera & Makler, ENEL, Alcedo, Sygenta, SNC Lavalin, 1 and 1 Romania, Asseco.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
Licente bimACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 145 (Septembrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere