Agenda Constructiilor
Duminica, 03 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - GEALAN si ROCKWOOL au sustinut organizarea Regattei Arhitectilor 2019
GEALAN si ROCKWOOL au sustinut organizarea Regattei Arhitectilor 2019
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 03 Iul 2019 09:19
In cadrul Regattei Arhitectilor 111 arhitecti s-au intrecut pe mare pentru primul loc in clasament. Regata a fost organizata de SmartExperience , companie recunoscuta pentru platforma de experiente memorabile pe care le pune la dispozitia romanilor de mai bine de 10 ani si evenimentele outdoor inedite. Evenimentul a fost sustinut de cinci parteneri, companii renumite din domeniul constructiilor: Skylux Construction, Gealan, Reynaers Aluminium, Geze si Rockwool.
Cei mai multi participanti au declarat ca au acceptat invitatia la eveniment fara a stii ce va urma. Dupa instructajul facut de skiperii fiecarei barci, echipajele au inceput in forta cursele. Pentru cateva ore, cele 11 barci din competitie s-au intrecut in curse printre valuri pentru a obtine un loc pe podium. Cu toate ca multi dintre participanti nu se cunosteau inainte de a urca pe barca, activitatea a reusit sa creeze legaturi puternice intre membrii echipelor, multi dintre acestia declarand ca evenimentul a reusit cu mult succes sa iti indeplineasca scopul: networking de calitate intre persoane cu aceleasi interese profesionale si personale.
La finalul zilei, dupa anuntarea echipelor castigatoare si revendicarea diplomelor si a medaliilor, participantii au petrecut timp de calitate in cadrul unei petreceri organizate in port, unde distractia s-a intins pana spre orele diminetii.
Evenimentul a starnit o multime de reactii pozitive printre participanti. „In primul rand mi-a placut originalitatea, o idee excelenta in alegerea activitatilor. In al doilea rand mi-au placut oamenii care au participat si cei care au facut parte din echipa organizatorica” spune Bogdan Gavril, Arhitect. „Prima regatta a arhitectilor din Romania. Un eveniment plin de adrenalina, devotament si curaj, care sigur trebuie povestit nepotilor” descrie un alt arhitect evenimentul.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGALLBIMhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
viarom
FRONTALE
theda mar
leviatan
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
CDS
rigips
Ubitech
noark
strabag nivel 1
Acvatot 2019

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander