Agenda Constructiilor
Miercuri, 03 Iunie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - GLOBALWORTH doneaza 200.000 de euro pentru ajutor in lupta impotriva Covid-19
GLOBALWORTH doneaza 200.000 de euro pentru ajutor in lupta impotriva Covid-19
Oportunitati & Comunicate Publicat de Elena Icleanu 16 Mar 2020 12:03
Fundatia Globalworth doneaza 200.000 de euro organizatiei Crucea Rosie Romana pentru necesare medicale si oferirea sprijinului logistic, uman si material pentru consolidarea raspunsului tarii noastre la amenintarea cu noul coronavirus (COVID-19). 
Materialele achizitionate in urma donatiei vor ajunge la Institutul National "Prof. Matei Bals", cea mai mare institutie medicala pentru boli infectioase si prima pe linie in situatia de urgenta COVID-19. Fondurile substantiale oferite vor ajuta la achizitionarea de materiale de stricta necesitate cum ar fi: ventilatoare medicale destinate terapiei intensive, flacoane de dezinfectant, costume de protectie, ochelari de protectie, masti sanitare de unica folosinta sau manusi de protectie.
Ajutorul vine in continuarea campaniei de informare a populatiei desfasurate de Crucea Rosie Romana la nivel national pentru limitarea raspandirii pe teritoriul Romaniei a noului coronavirus, SARS-CoV-2, care declanseaza COVID-19. 
"Grija pentru oameni a fost de la bun inceput una dintre principalele prioritati ale Fundatiei Globalworth, iar acum este nevoie de noi mai mult decat oricand. Noua forma de coronavirus a ajuns si in Romania si risca sa ne afecteze pe toti: de la cunoscuti, la familie, colegi sau prieteni. Este esential sa ascultam toate sfaturile comunicate de institutiile autorizate si, poate cel mai important, sa fim solidari. Este momentul sa ne unim fortele si sa actionam cat mai repede in punctele de maxima urgenta, iar Crucea Rosie are un plan clar in acest sens. Ne dorim sa ii sprijinim in aceasta miza comuna, iar impreuna avem toata incredere ca vom reusi sa limitam efectele negative asupra comunitatilor noastre din Romania si din Polonia si asupra intregii societati in care traim", a declarat Georgiana Iliescu, Director Executiv al Fundatiei Globalworth.
Interventia Fundatiei Globalworth pentru sustinerea eforturilor Crucea Rosie Romana  are ca prim obiectiv reducerea efectelor secundare asupra sanatatii si a sistemului social, a mijloacelor de trai si a bunastarii populatiei. Contributia este menita sa promoveze implicarea comunitara eficienta si incurajarea unor schimbari de comportament atat in cadrul comunitatii de business, cat si in afara acesteia.
***
Fundatia Globalworth a fost infiintata in 2018 de Globalworth, liderul pietei de cladiri de birouri din Romania si Polonia, si este o entitate non-profit, fiind independenta de activitatile comerciale ale grupului. Fundatia are ca misiune dezvoltarea de proiecte pe trei piloni principali: oameni, locuri si tehnologie. Pornind de la ideea ca viitorul oricarei societati este reprezentat de generatiile tinere, fundatia se concentreaza pe grija pentru oameni, care poate fi sustinuta prin programe de educatie si prin proiecte care le pot imbunatati acestora accesul la servicii medicale de calitate, indiferent de categoria sociala din care fac parte. La fel de importante sunt si initiativele care au ca scop construirea de locuri si dezvoltarea de comunitati urbane in care oamenii se pot intalni, pot interactiona si pot gasi impreuna solutii care ii ajuta pe cei cu nevoi speciale.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADTeraSteelC4E FORUMALLBIMCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere